Loading...

2 νέες καταλήξεις domain μέσα στον Ιούλιο - .consulting και .kaufen


.Consulting και .Kaufen

Έρχονται στην IP.GR! Την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου έρχονται στην IP.GR δύο νέες καταλήξεις domain, οι .consulting και .kaufen. Και οι δύο παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον και έχουν μεγάλη αξία σε όρους marketing και SEO. Δείτε σε ποιους απευθύνονται και τι αποτελέσματα μπορείτε να έχετε χρησιμοποιώντας τα!

 .consulting: Μοιραστείτε την εμπειρία σας με περισσότερους ανθρώπους!

Οι περισσότερες επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους, βασίζονται στην εμπειρία και την τεχνογνωσία συμβούλων για να μπορέσουν να επιτύχουν τους στόχους τους και να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο. Φανταστείτε ότι μόνο στις ΗΠΑ υπάρχουν περισσότεροι από 1.1 εκατομμύριο άνθρωποι που απασχολούνται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε διοικητικούς, επιστημονικούς και τεχνολογικούς τομείς και ο κλάδος αυτός αναμένεται να δημιουργήσει τουλάχιστον 800.000 νέες θέσεις εργασίας μέσα στην επόμενη δεκαετία. Με λίγα λόγια, είναι ένας κλάδος της οικονομίας αξίας αρκετών δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Κανείς δεν μπορεί να παρέχει πιο εξειδικευμένες κατευθύνσεις από ένα σύμβουλο. Το να απευθυνθεί κανείς όμως σε έναν ειδικό και να ζητήσει αυτού του είδους την υπηρεσία, μερικές φορές μοιάζει τρομακτικό εγχείρημα, γιατί απλά σημαίνει ότι εμπιστεύεσαι κάποιον τον οποίο δε γνωρίζεις με την προσωπική σου περιουσία. Χρειάζεται μια επιπλέον επιβεβαίωση ότι αυτός στον οποίο θα απευθυνθεί κάποιος είναι έμπιστος και αναγνωρισμένος. Εδώ ακριβώς έρχεται να βοηθήσει το domain .consulting! Με ένα τέτοιο domain επιχειρήσεις αλλά και ανεξάρτητοι επαγγελματίες μπορούν να δημιουργήσουν μια αξιόπιστη και αναγνωρίσιμη διαδικτυακή ταυτότητα.

Από την άλλη πλευρά, οι πάροχοι συμβουλευτικών υπηρεσιών βασίζονται στην δικτύωση, στο marketing και στη διαφήμιση στόμα-με-στόμα για να διατηρήσουν το πελατολόγιό τους και να προσελκύσουν νέους ενδιαφερόμενους. Τώρα πλέον υπάρχει για αυτούς ένα domain name ραμμένο στα μέτρα τους. Με τόσους πιθανούς συνεργάτες, δεν είναι εύκολο να διακριθεί κάποιος on line. Με ένα .consulting domain είναι πολύ πιο εύκολο να ξεχωρίσει κανείς, να προβάλει τις υπηρεσίες του και να προσελκύσει νέους πελάτες. Είναι το ιδανικό domain για να βελτιώσει κάποιος την εικόνα του επαγγελματικού του website και portfolio και για να χτίσει κανείς μια επιτυχημένη στρατηγική marketing!

Εσείς βρήκατε το δικό σας .consulting domain?


Βάλτε ένα .kaufen στο καλάθι των αγορών σας!

Γνωρίζατε ότι "kaufen" στα Γερμανικά σημαίνει αγοράζω? Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, οι Γερμανοί χρήστες του διαδικτύου και δυνητικοί πελάτες σας είναι συνολικά περισσότεροι από 75 εκατομμύρια! Υπάρχει μια τεράστια ηλεκτρονική αγορά στην Γερμανία, την οποία στην Ευρώπη ξεπερνά μόνο το Ηνωμένο Βασίλειο. Επιπλέον, άλλα έξι μεγάλα κράτη της Ευρώπης έχουν σαν επίσημη γλώσσα τους τη γερμανική. Φανταστείτε απλά τις δυνατότητες ανάπτυξης της επιχείρησής σας, εάν απευθυνθείτε και σε αυτή την αγορά!

Το domain .kaufen δίνει σε εμπορικές επιχειρήσεις, κατασκευαστές και ηλεκτρονικές αγορές ένα νέο τρόπο να διακριθούν από τον ανταγωνισμό. Ένα τέτοιο domain θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε περισσότερη κίνηση προς το site σας, προσελκύει νέους πελάτες και δημιουργεί μεγαλύτερα έσοδα. Όλες οι επιχειρήσεις που απευθύνονται σε γερμανόφωνες αγορές θα επωφεληθούν πάρα πολύ από ένα site με .kaufen όνομα ή μια διεύθυνση email για επικοινωνία με πελάτες και ενδιαφερόμενους με κατάληξη .kaufen. Οι γερμανόφωνοι χρήστες έχουν την τάση να υιοθετούν άμεσα κάθε νέα τάση στο διαδίκτυο.

Επενδύστε τώρα σε ένα .kaufen domain και γίνετε και εσείς συμμέτοχος στην νέα τάση η οποία έχει φοβερά μεγάλη δυναμική. Με τις εμπορικές μόνο επιχειρήσεις στη Γερμανία να αριθμούν πάνω από 410.000, αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικό είναι να διακριθείτε ανάμεσα στους ανταγωνιστές σας.

Ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό με ένα μοναδικό .kaufen domain!
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu