Loading...

Νέες καταλήξεις domain .capital .enineering .exchange .gripe .moda

Αυτή την εβδομάδα επενδύστε, ταξιδέψτε, ακολουθήστε τη μόδα και πείτε μας την άποψη σας με τις νέες καταλήξεις domain!


Από τις 16/07 θα είναι πλέον διαθέσιμες ακόμη περισσότερες νέες καταλήξεις domain, προσανατολισμένες σε πολλούς κλάδους τις οικονομίας, όπως οι χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, τα ταξίδια, οι κατασκευές και η μόδα. Μάθετε στη συνέχεια ποιες είναι και πως μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές!

Επενδύστε σε ένα .capital domain!

Είναι ένα ...πολυχρηστικό domain, που μπορεί να εξυπηρετήσει τρεις διαφορετικούς σκοπούς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όσους σχετίζονται με το χρήμα και τη διαχείριση κεφαλαίων όπως είναι οι θυγατρικές τραπεζών, οι εταιρίες συμβούλων, οι εταιρίες διαφήμισης και μάρκετινγκ, αλλά και οι bloggers που αρθρογραφούν για θέματα που αφορούν τον επιχειρηματικό κόσμο.

Ένα domain με κατάληξη .capital μπορεί επίσης να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τουριστικών επιχειρήσεων και ταξιδιωτικών γραφείων που έχουν έδρα σε πρωτεύουσες ή θέλουν να προωθήσουν συγκεκριμένους προορισμούς. αλλά και από οργανισμούς που σχετίζονται με κυβερνητικές υπηρεσίες.

Ακόμα και οι κυβερνήσεις ή οι τοπικοί οργανισμοί αυτοδιοίκησης μπορούν να εκμεταλλευτούν το .capital domain για να διοχετεύσουν πληροφορίες σε πολίτες και ενδιαφερόμενους.

Επενδύστε τώρα σε ένα domain .capital και μεγιστοποιήστε τα αποτελέσματά σας on line!

Το domain των μηχανικών: .engineering!

Είτε είστε μια μεγάλη κατασκευαστική εταιρία ή ένας μηχανικός που εργάζεστε σαν ανεξάρτητος συνεργάτης, ήρθε τώρα το δικό σας domain! Η μηχανική σχετίζεται με πάρα πολλούς τομείς της οικονομίας όπως για παράδειγμα είναι οι κατασκευές, η ιατρική, η φαρμακευτική, η τεχνολογία, η επιστήμη των υπολογιστών ή το σχέδιο.

Το domain .engineering είναι η ιδανική επιλογή για όλους όσους παρέχουν υπηρεσίες μηχανικού, για την εκπαίδευση, για τα blogs που σχετίζονται με την τεχνολογική πρόοδο, ακόμη και για τα fora στα οποία μηχανικοί όλων των κλάδων συζητάνε για τη δουλειά τους με όλους όσους ειδικεύονται στο ίδιο αντικείμενο.

Όποια κι αν είναι η δική σας ενασχόληση, χρησιμοποιήστε ένα .engineering domain σαν κύριο domain για το site σας, το blog σας ή το email σας, ή χρησιμοποιήστε το σαν έξυπνη προσθήκη στο concept μιας καμπάνιας μάρκετινγκ.

Πείτε την άποψη σας με ένα domain .gripe!

Ένα .gripe domain μπορεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες του Internet μοιράζονται την άποψή τους – θετική ή αρνητική – με τον υπόλοιπο κόσμο. Aπό την αγορά ενός αυτοκινήτου, μέχρι την αγορά ενός βιβλίου, οι περισσότεροι στρέφονται πλέον στο διαδίκτυο για την αναζήτηση πληροφοριών.

Μια από τις σχετικές μελέτες υποδεικνύει ότι περίπου 80% των καταναλωτών εμπιστεύονται τις απόψεις άλλων καταναλωτών και αγοράζουν με βάση αυτά που διαβάζουν σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες για τις οποίες ενδιαφέρονται. Ωστόσο πολλά από τα fora και τα sites στα οποία δημοσιεύονται απόψεις χρηστών, δεν εμπνέουν πάντα εμπιστοσύνη και πολλές από τις κριτικές που δημοσιεύονται εκεί δεν αποκτούν την πρακτική αξία που θα έπρεπε.

Ένα εξειδικευμένο για αυτή τη χρήση domain .gripe μπορεί να διευκολύνει την ανταλλαγή απόψεων με δύο τρόπους: προσφέρει έναν αξιόπιστο χώρο στον οποίο μπορεί να εκφράσει κανείς τη γνώμη του χωρίς επιφυλάξεις και από την άλλη, ένα .gripe site μπορεί να αποτελέσει έναν χώρο από τον οποίο οι χρήστες που τον επισκέπτονται θα γνωρίζουν ότι μπορούν να αντλούν αξιόπιστες πληροφορίες. Με την αξία που έχουν οι διαδικτυακές κριτικές να μεγαλώνει συνεχώς, ένα .gripe domain μπορεί να προσελκύσει κόσμο στο δικό σας site!

Αποκτήστε στυλ με ένα domain .moda!

Σε πολλές ευρωπαϊκές και μη γλώσσες moda σημαίνει απλά ..μόδα! Τι είναι η μόδα? Ένας ολόκληρος κλάδος της οικονομίας, ο οποίος συνεχίζει να παραμένει ισχυρός και να αναπτύσσεται.

Οι εφαρμογές ενός .moda domain? Αμέτρητες! Ειδικά αν συνυπολογίσει κανείς ότι ο χώρος της μόδας είναι από τους πρώτους που εκμεταλλεύθηκε τις δυνατότητες του διαδικτύου για marketing και διαφήμιση, για προώθηση και ανταλλαγή ιδεών και για προσηλυτισμό νέων .."πιστών" στη θρησκεία που αποτελεί η μόδα, οι οποίοι με τη σειρά τους γίνονται τα νέα fashion icons.

Το .moda domain παρέχει μια μοναδική επιλογή για σχεδιαστές, καταστήματα ρούχων, εμπόρους, bloggers και στυλίστες που ψάχνουν μέσο για να απευθυνθούν σε χρήστες που ενδιαφέρονται για τη μόδα. Επιλέξτε .moda domain για το δικό σας site και δείξτε πόσο μοναδικοί είστε!

Εσείς βρήκατε το domain που σας εκφράζει? Αποκτήστε ένα από τα παραπάνω, αλλά και πολλά ακόμη μέσω της IP.GR!
domain names 743654756245035237
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu