Loading...

Το νέο domain της εβδομάδας .physio


Το νέο domain της εβδομάδας είναι εδώ! Μάθετε όσα χρειάζεστε σχετικά με αυτό, αποκτήστε τώρα το δικό σας από την IP.GR και κάντε τη διαφορά!
Από τις 05/12, θα μπορείτε πλέον να κατοχυρώνετε domain με κατάληξη .physio. Το domain .physio είναι το domain που απευθύνεται στην κοινότητα των φυσιοθεραπευτών, οι οποία αποτελείται από επαγγελματίες του κλάδου, βοηθούς και σπουδαστές, καθώς επίσης και από οργανισμούς, ενώσεις, επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς οργανισμούς.

Το domain .physio αντιπροσωπεύει έναν ολόκληρο κλάδο επαγγελματιών. Δημιουργήθηκε για να συμπληρώσει τις προϋπάρχουσες καταλήξεις όπως το .com και το .net, μαζί με μια σειρά από άλλες καταλήξεις που αναπαριστούν επαγγέλματα όπως το .lawyer ή το .engineer, οι οποίες είναι ήδη διαθέσιμες για κατοχύρωση.

Η λέξη "physio" επιλέχθηκε για να γίνει κατάληξη domain γιατί:

  • είναι μοναδική
  • είναι σύντομη
  • είναι ταυτόχρονα ρήμα και ουσιαστικό (στην Αγγλική γλώσσα)
  • είναι αναγνωρίσιμη ως συλλογική αναφορά σε μια ολόκληρη κοινότητα και
  • χρησιμοποιείται ήδη σαν έκφραση αρκετά συχνά από τους επαγγελματίες του χώρου.
Εάν είστε και εσείς μέλος της κοινότητας των φυσιοθεραπευτών, έχετε τώρα την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας, άμεσα αναγνωρίσιμο διαδικτυακό "σπίτι", το οποίο αντιπροσωπεύει ακριβώς την ειδικότητά σας.

Η κατάληξη .physio είναι νέα κατάληξη, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα σε ιδιαίτερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα domains, που σίγουρα δε θα μπορούσατε να κατοχυρώσετε χρησιμοποιώντας κάποια από τις υπάρχουσες καταλήξεις.

Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να προωθήσετε ακόμη περισσότερο το website σας και τις υπηρεσίες που παρέχετε, εξασφαλίζοντας υψηλότερες θέσεις στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και περισσότερα clicks.

Εσείς δεν βρήκατε ακόμη το δικό σας .physio domain?

Κατοχυρώστε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, στο site της IP.GR!
domain names 6028193332265719545
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu