Loading...

5 Τρόποι για να δημιουργήσετε κοινό στο website σας!



Η δημιουργία ενός website είναι μία απαιτητική διαδικασία και χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Όμως αυτοί που ήδη διαχειρίζονται ένα site γνωρίζουν ότι το δυσκολότερο κομμάτι είναι ίσως η δημιουργία μεγάλου και πιστού κοινού. Στην IP.gr συγκεντρώσαμε τις 5 συμβουλές για να δημιουργήσετε μία στρατηγική προσέλκυσης και αύξησης κοινού μέσα από την δημιουργία ελυστικού περιεχομένου.

1. Βρείτε αυτό το κάτι που σας κάνει μοναδικούς.

Η χρυσή τομή βρίσκεται ανάμεσα σε κάτι που έχετε πραγματική εξειδίκευση και κάτι για το οποίο πραγματικά ενδιαφέρεστε. Ο παραπάνω συνδυασμός αποτελεί την τέλεια συνταγή καθώς θα ξέρετε για τι γράφετε, αλλά θα είστε και πάντα διατεθιμένοι να ασχοληθείτε με την ανάλυση θεμάτων γύρω από το αντικείμενο σας.

2. Κάντε το περιεχόμενο σας ξεχωριστό.

Πολλές φορές αυτά που ενδιαφέρουν εμάς, ενδιαφέρουν και πολύ κόσμο ακόμα. Το internet έχει ένα ταλέντο στο να αναδεικνύει αυτή την αλήθεια και κάνει την δημιουργία μοναδικού περιεχομένου αρκετά δύσκολη. Το μυστικό εδώ πέρα είναι να εξειδικευτούμε σε ένα συγκεκριμένο τμήμα του αντικειμένου ενασχόλησης μας. Για παράδειγμα, αν ασχολήστε με την φωτογραφία, μιλήστε συγκεκριμένα για τα πορτραίτα δημιουργώντας έτσι μία εξειδίκευση στο περιεχόμενο σας.

3. Εμπλουτίστε το site σας.

Έχοντας δημιουργήσει μία γραμμή για το περιεχόμενο σας και προκειμένου να αρχίσουν να κάνουν την δουλειά τους οι μηχανές αναζήτησης, είναι καλό να αρχίσουμε να ανεβάζουμε αρκετό περιεχόμενο. Αυτό που θα βοηθήσει εδώ, είναι να φτιάξετε μία λίστα με πιθανά θέματα και κάθε φορά να φτιάχνετε περιεχόμενο για ένα από αυτά, ενώ θα την εμπλουτίζετε συνεχώς. Έτσι μετά από λίγο καιρό, θα έχει δημιουργηθεί μία μεγάλη βάση για να μπορεί να ενημερώνεται ο οποισδήποτε επισκέπτης.

4. Κάντε το κοινό σας σταθερό.

Η ισχυρή διαδικτυακή παρουσία είναι κάτι αναμφισβήτητα σημαντικό, όμως δεν μπορεί να αποφέρει ουσιαστικά χρηματικά αποτελέσματα αν δεν ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί που μας υποστηρίζουν και μας ακολουθούν. Για τον λόγο αυτό η χρήση μία φόρμας τύπου “Γραφτείτε στο Newsletter μας!” είναι σημαντική. Όσο περισσότερο ασχολούμαστε με τους subscribers μας τόσο περισσότερο το κοινό γίνεται πιστό και αντίστοιχα εμείς έχουμε πληροφορίες για τις προτιμήσεις του.

5. Αρχίστε να δημιουργείτε αξία από αυτά που γράφετε.

Έχοντας πλέον μεγάλο και σταθερό κοινό, καθώς και γνώση σχετικά με τις προτιμήσεις, τις απόψεις και την συμπεριφορά του, η τελευταία μας συμβουλή είναι να αρχίσετε να τα αξιοποιείτε όλα μαζί. Ο τρόπος είναι κάτι που το αφήνουμε σε εσάς, καθώς μπορεί να περιλαμβάνει διαφημίσεις, πωλήσεις, προώθηση, affiliate sales και ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε.

Tough Love

Δεν υπάρχει πιο μεγάλη χαρά για εμάς στην  IP.gr από το να μαθαίνουμε από πελάτες και συνεργάτες μας ότι το website τους έχει πολύ traffic ή κάνει αρκετές πωλήσεις μέσα στην μέρα. Όμως όντας μία εταιρεία που νοιάζεται πραγματικά για τους πελάτες της οφείλουμε να λέμε και την σκληρή αλήθεια. Αυτό που αναφέραμε είναι η δυσκολία του να χτίσεις κάτι τέτοιο. Η διαδικασία μπορεί να πάρει αρκετό καιρό έως και χρόνια γι’ αυτό και θέλει υπομονή. Με τα κατάλληλα βήματα και καθοδήγηση όμως, μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στην επιτυχία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι το πρώτο βήμα και αυτό ξεκινάει από το ένα domain από την IP.gr.
marketing 3996820420436109147
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu