Loading...

Απόκτησε οnline παρουσία μόνο με 4.00€ το χρόνο από την ΙP.GR!


Τι είναι το .eu domain; 
Το .eu αποτελεί την επίσημη κατάληξη domain της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Απευθύνεται σε ιστοσελίδες με παρουσία εντός των συνόρων της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ζώνης και μπορεί να καταχωρηθεί από πολίτες ή επιχειρήσεις των 28 χωρών - μελών της και της Ισλανδίας, του Λίχτενσταϊν και της Νορβηγίας.

Γιατί να επιλέξω ένα .eu domain;
Χρησιμοποιώντας μία κατάληξη .eu μπορείτε και εσείς να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Δημιουργώντας ένα website που απευθύνεται σε 31 χώρες, διευρύνετε το κοινό σας, με αποτέλεσμα το σύνολο των υποψήφιων πελατών σας να μεγαλώνει κατά πολύ.
Ένα .eu domain δηλώνει άμεσα πως έχετε εμπορική δραστηριότητα σε όλες τις χώρες μέλη και σας καθιστά διαθέσιμους για συνεργασία,  στη διεθνή αγορά, ενώ θεωρείται από τις πιο έμπιστες και αξιόπιστες καταλήξεις, καθώς μπορεί να καταχωρηθεί μόνο από ενδιαφερόμενους εντός της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ζώνης, και χρησιμοποιείται από εκατομμύρια websites.

Αν ξεκινάτε τώρα να χτίζετε την online παρουσία σας, τότε μπορείτε να συνδυάσετε την κατοχύρωση του eu domain σας με  την  ενεργοποίηση  του πακέτου free hosting για να ξεκινήσετε τη δημιουργία της δικής σας ιστοσελίδας, αλλά και του προσωπικού email σας.



news 764573961693951652
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu