Loading...

Κατοχύρωσε σήμερα το domain σου με κατάληξη .ελ


Η κατάληξη .ελ αποτελεί τη δεύτερη διαθέσιμη κατάληξη για όνομα χώρου με ελληνικό γεωγραφικό προσδιορισμό και η καταχώρηση της είναι διαθέσιμη την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018 από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Tαχυδρομείων.



Καταχώρησέ το με λίγα μόνο κλικ, αφού συνδεθείς στον λογαριασμό σου στην IP.GR.

H oμάδα της IP είναι έτοιμη να υποδεχτεί την νέα κατάληξη .ελ και  σου δίνει 3 λόγους για να καταχωρήσεις άμεσα το .ελ domain σου!
 

1. Μην αφήσεις τον ανταγωνιστή σου, να χρησιμοποιήσει  την επωνυμία σου!

- Τρεις μήνες είναι αρκετοί:
Ένας από τους πιο σημαντικούς και κρίσιμους λόγους για να καταχωρήσει κάποιος ένα .ελ domain είναι για να προστατέψει  την επωνυμία της ιστοσελίδας του. Έστω ότι έχεις ήδη ένα domain σε .gr και το κοινό σε έχει ταυτίσει με αυτό το όνομα. Αν ο ανταγωνιστής σου κατοχυρώσει το ίδιο domain με κατάληξη .ελ, τότε ίσως αποπροσανατολίσει το κοινό που αναζητούσε την επιχείριση σου και ξαφνικά θα βρεθεί σε ανταγωνιστικό site.

Στην περίπτωση μάλιστα που το domain σου είναι ιδιαίτερα κρίσιμο ή δημοφιλές και αποτελεί αντικείμενο διαδικτυακού πόθου, τότε ίσως πρέπει να μεριμνήσεις ιδιαιτέρως για την προστασία του brand name σου.

Μην ανησυχείτε όμως, η ΕΕΤΤ έχει μεριμνήσει και έχει δώσει το απαραίτητο χρονικό περιθώριο, των 3 μηνών, από την στιγμή της έναρξης λειτουργίας του ονόματος χώρου με κατάληξη .ελ, μέσα στο οποίο μόνο ο τρέχων ιδιοκτήτης ενός .gr domain  μπορεί να καταχωρήσει το αντίστοιχο .ελ.

2. Επιμένουμε "ελληνικά"

- Ελληνικά στην κατάληξη: 
Η κατάληξη .ελ δίνει την ευκαιρία να τονίσεις τον ελληνικό χαρακτήρα της ιστοσελίδας σου. Αν έχεις μια ιστοσελίδα με συνταγές για παράδειγμα, τότε ένα όνομα της μορφής oisuntagesmou.ελ  αμέσως προϊδεάζει τον επισκέπτη σας πως θα επισκεφτεί ένα site με ελληνικό περιεχόμενο.

- Όλα ελληνικά:
Το .ελ domain είναι ένα domain το οποίο έχει κατάληξη γραμμένη με ελληνικούς χαρακτήρες, άρα τι πιο λογικό να καταχωρήσετε ένα domain το οποίο έχει και το πρόθεμα επίσης στα ελληνικά. Για παράδειγμα το domain οισυνταγεςμου.ελ είναι γραμμένο πλήρως στα ελληνικά και αυτοπροσδιορίζεται σαν αμιγώς ελληνικό, καθώς ο επισκέπτης είναι σχεδόν βέβαιος πως πρόκειται για μία ιστοσελίδα με συνταγές και ενδεχομένως ελληνικής κουζίνας.

Μην χάνεις χρόνο, συνδύασε το ελληνικό πρόθεμα με την επίσης ελληνική κατάληξη!

3. Δεν πρόλαβες το .gr? To .ελ σε περιμένει

Πλέον έχεις τη δυνατότητα να κάνεις δικό σου το όνομα που θέλεις και ενδεχομένως δεν πρόλαβες να καταχωρήσεις. Aν το όνομα που ήθελες ήταν ήδη δεσμευμένο για την κατάληξη .gr .com ή και για άλλα δημοφιλή gTLDs, τότε σε τρεις μήνες θα έχεις την ευκαιρία σου. Για τους τρεις πρώτους μήνες δίνεται προτεραιότητα στους κατόχους του domain με κατάληξη .gr, να αποκτήσουν το αντίστοιχο .ελ. Μετά τους τρεις μήνες αν το βρεις ελεύθερο μπορείς να το αποκτήσεις.

Aν το domain σου δεν είναι στην IP.GR, τότε  μπορείς να το μεταφέρεις σε λιγότερο από 1 λεπτό και να κάνεις δικό σου και το .ελ domain άμεσα!







Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη νέα κατάληξη μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
news 3451265643855399576
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu