Loading...

Τα νέα domains της εβδομάδας: .airforce, .navy, .vet και .healthcare!


Τα domains αυτής της εβδομάδας είναι αφιερωμένα στις ειδικές δυνάμεις και τον τομέα της υγείας των ανθρώπων αλλά και των ζώων! Δείτε στη συνέχεια ότι χρειάζεται να γνωρίζετε για τα νέα domains που θα είναι πλέον διαθέσιμα για κατοχύρωση από τις 22/10/2014, και ίσως ένα από αυτά να είναι ακριβώς αυτό που θα δώσει την απαραίτητη ώθηση και στη δική σας διαδικτυακή παρουσία.

Πετάξτε με ένα .airforce domain!

Είτε είστε ιπτάμενος εν ενεργεία ή βετεράνος, ένα .airforce domain! είναι ο καλύτερος τρόπος για να προβάλετε μέσα από το διαδίκτυο τα επιτεύγματά σας. Είναι ένα μοναδικό μέσο για να προσελκύσετε νέους ενδιαφερόμενους από ένα πολύ συγκεκριμένο και εξειδικευμένο κοινό.

Οποιοσδήποτε συναντήσει το όνομα του website σας, θα γνωρίζει στη στιγμή ότι το περιεχόμενό του σχετίζεται με την αεροπορία. Εάν δημιουργείτε ένα προσωπικό website, η κατάληξη .airforce θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα προσωποποιημένο και εύκολα απομνημονεύσιμο όνομα για το website σας.

Πρόσω ολοταχώς με ένα domain .navy!

Το ενεργό προσωπικό του ναυτικού, οι βετεράνοι του ναυτικού, αλλά και οι ομάδες στήριξης των βετεράνων έχουν τώρα το δικό τους αποκλειστικά domain για να οικοδομήσουν και να προωθήσουν την παρουσία τους online: το .navy.

Είναι ένα άμεσα αναγνωρίσιμο και εύκολα απομνημονεύσιμο domain που υποδεικνύει άμεσα στον επισκέπτη ενός τέτοιου website τι είδους περιεχόμενο μπορεί να ανακαλύψει σε αυτό. Είναι ιδανικό domain για προσωπικές ιστοσελίδες, ειδικά για όσους υπηρετούν ακόμη στο ναυτικό.

Όλα τα ζωάκια έχουν το δικό τους.. .vet!

Υπάρχουν πολλές χρήσεις για τη λέξη "vet". Οι δύο πιο διαδεδομένες από αυτές αφορούν τους κτηνιάτρους (veterinarians) και τους βετεράνους του στρατού (military veterans). Όπως κι αν ορίσει κανείς αυτή τη λέξη, είναι ένα ιδιαίτερο και εύκολα απομνημονεύσιμο όνομα που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς για να δημιουργήσει μια μοναδική ταυτότητα στο διαδίκτυο.

Οι κτηνίατροι και οι κλινικές για τη φροντίδα ζώων μπορούν να επωφεληθούν από ένα .vet domain για να προσελκύσουν περισσότερους ιδιοκτήτες κατοικιδίων. Με τον κατάλληλο συνδυασμό λέξεων και την κατάληξη .vet, όλοι μπορούν να δημιουργήσουν το όνομα εκείνο που θα κάνει το website τους άμεσα αναγνωρίσιμο!

.Healthcare -το domain για το πιο σημαντικό αγαθό, την υγεία!

Μοιραστείτε σημαντικές πληροφορίες για την υγεία και την περίθαλψη Online με ένα .healthcare domain. Το .healthcare domain μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει το εμπορικό σήμα και τη διαδικτυακή παρουσία κλινικών, νοσοκομείων, ιατρείων και οποιασδήποτε άλλης επιχείρησης σχετίζεται με την παροχή υπηρεσιών περίθαλψης, αλλά μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί επίσης από οποιαδήποτε επιχείρηση η οποία μπορεί για παράδειγμα να επιθυμεί να παρέχει στους υπαλλήλους της έναν ανεξάρτητο διαδικτυακό κόμβο, μέσα από τον οποίο θα μπορούν να πληροφορούνται για θέματα σχετικά με την υγεία ή την ασφάλισή τους.

Ένα .healthcare είναι το ιδανικό domain για blogs που ασχολούνται με θέματα σχετικά με την υγεία, για ενημερωτικά websites με σχετική θεματολογία και για οτιδήποτε άλλο μπορεί να σχετίζεται με την περίθαλψη (health care).
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu