Loading...

Διατηρήστε το Joomla! site σας ασφαλές!

Όλοι αγαπάμε τις εφαρμογές ανοιχτού κώδικα, όπως για παράδειγμα το Joomla, το WordPress, ή το Drupal, γιατί μας διευκολύνουν στο να κατασκευάζουμε μοντέρνα και πρακτικά websites, γρήγορα και εύκολα. Όπως έχουμε επισημάνει όμως στο παρελθόν, εξαιτίας της φύσης του λογισμικού αυτού, πολύ συχνά εμφανίζονται exploits (απειλές) που επιτρέπουν σε κακόβουλους χρήστες να αποκτήσουν πρόσβαση στα website μας και να προκαλέσουν ζημιά.

Μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα, σας είχαμε ενημερώσει ότι ένα νέο exploit βρέθηκε στις εκδόσεις Joomla! 3.4.4 έως 3.6.3 το οποίο επιτρέπει την εγγραφή χρηστών στο website σας ακόμη και όταν ο μηχανισμός εγγραφής είναι απενεργοποιημένος.

Με αφορμή λοιπόν, τα προβλήματα που προέκυψαν για τους ιδιοκτήτες Joomla! sites που χρησιμοποιούσαν αυτές τις εκδόσεις, δημιουργήσαμε για εσάς έναν αναλυτικό οδηγό για το πως μπορείτε να ελέγξετε αν κάποιος ανεπιθύμητος χρήστης έχει κάνει εγγραφή στο site σας και ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσετε για να το προστατέψετε. Μπορείτε να δείτε τον οδηγό μας εδώ.

Η ομάδα μας παρακολουθεί όλες τις ενημερώσεις για κενά ασφαλείας που αφορούν τις αγαπημένες σας εφαρμογές και θα σας κρατάμε συνεχώς ενήμερους, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε τα site σας ασφαλή. Μην ξεχνάτε επίσης να ενημερώνετε πάντα τα site σας στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής, όπως επίσης και τυχόν plugins ή extensions που χρησιμοποιείτε.

Stay safe!
security 2648435540839804517
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu