Loading...

Μια ματιά σε ότι νεότερο φέρνει η έκδοση 4.8 Evans του WordPress!



Εδώ και μερικές μέρες, είναι διαθέσιμη πλέον η έκδοση 4.8 του WordPress, η οποία είναι μια “ωδή στην δημιουργικότητα”, γι' αυτό άλλωστε και ονομάστηκε Evans προς τιμήν του γνωστού συνθέτη και πιανίστα William John “Bill” Evans.

Μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε την έκδοση αυτή ή να αναβαθμίσετε το WordPress site που είχατε κατασκευάσει σε κάποια προηγούμενη έκδοση, για να αποκτήσετε και εσείς πρόσβαση στα νέα features που έχουν προστεθεί. Μεταξύ αυτών, μπορείτε να βρείτε τρία νέα media widgets, για εικόνα, video και ήχο, ένα νέο text widget που υποστηρίζει πλέον visual editing, βελτιώσεις στους συνδέσμους και μια αλλαγή στο διαχειριστικό σας περιβάλλον, στο οποίο έχει προστεθεί μια αναβαθμισμένη έκδοση των νέων για να ενημερώνεστε για το επόμενο WordPress event κοντά σας.

Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τι νεότερο φέρνει η έκδοση Evans.
  1. Νέα media & text widgets

Εάν μέχρι τώρα το να προσθέσετε μια εικόνα σε ένα widget απαιτούσε εμπειρία, γνώσεις προγραμματισμού και σας δυσκόλευε, αυτό πλέον αποτελεί παρελθόν. Τώρα μπορείτε να προσθέσετε εικόνες στα widget σας, μέσα από τα settings τους. Χρησιμοποιήστε επίσης το νέο video widget για να προσθέσετε εύκολα ένα video από το Media Library σας στο site σας. Είτε είστε καλλιτέχνης και θέλετε να δείξετε ένα δείγμα της δουλειάς σας, είτε προσπαθείτε να δώσετε ένα πιο προσωπικό τόνο στο site σας με ένα ηχητικό κλιπ για καλωσόρισμα, το νέο audio widget σας λύνει τα χέρια. Εκτός από τα media, πολύ πιο εύκολο γίνεται πλέον και το να προσθέσετε ή να επεξεργαστείτε το περιεχόμενό σας. Μπορείτε να μορφοποιήσετε εύκολα το κείμενο σας και να προσθέσετε άμεσα λίστες ή συνδέσμους.
  1. Stay tuned για το επόμενο WordPress Event

Η κοινότητα χρηστών και προγραμματιστών WordPress είναι μια από τις πιο δραστήριες και όχι μόνο online! Συναντήσεις των WordPress fans οργανώνονται τακτικά και.. offline, σε περισσότερες από 400 πόλεις. Σε αυτές μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς για να βελτιώσετε τις γνώσεις και τα skills σας ή για να ενημερωθείτε για ότι καινούριο έρχεται στον κόσμο του WordPress και φυσικά για τι άλλο, για να συναντήσετε τους φίλους σας ή να αποκτήσετε νέους! Το WordPress φροντίζει πλέον μέσα από το ίδιο το διαχειριστικό του περιβάλλον να σας κρατά ενήμερους για το επόμενο WordCamp ή επίσημο WordPress Meetup κοντά σας.
  1. Νέες δυνατότητες για τους developers

Είστε developer? Τόσο το καλύτερο! Πέρα από τα features για τον απλό χρήστη, η νέα έκδοση του WordPress περιλαμβάνει και πολλές νέες δυνατότητες για να κάνει την ζωή σας πιο εύκολη! Τι αλλάζει στην έκδοση 4.8 για εσάς? Συνοπτικά:

  • Πιο εύκολη πρόσβαση στα Admin Panel Headings
  • Αφαίρεση του Core Support για αρχεία WMV και WMA, καθώς το Silverlight plugin υποστηρίζεται πλέον από όλο και λιγότερους browsers
  • Multisite Updates
  • JavaScript API για text editorιδανικό για εσάς που γράφετε plugins!
  • Media Widgets API η εισαγωγή του νέου βασικού REST API schema για media widgets στην έκδοση 4.8 ανοίγει το δρόμο για περισσότερα media widgets, όπως για παράδειγμα galleries ή playlists.
To WordPress παραμένει μια από τις πιο εύχρηστες εφαρμογές για την κατασκευή ενός site και οι τελευταίες αλλαγές υπόσχονται να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την εμπειρία από την χρήση του. Όπως σε κάθε αναβάθμιση που γίνεται διαθέσιμη, έτσι και τώρα σας συστήνουμε να αναβαθμίσετε τα WordPress site σας στην τελευταία έκδοση, για να τα προστατεύσετε από τυχόν κενά ασφαλείας. 

Εσείς δοκιμάσατε την έκδοση 4.8 του WordPress? Περιμένουμε τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις!
wordpress 7028685646973563879
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu