Loading...

WordPress 5.1.1 Security and Maintenance Release


Νέα ενημέρωση για την ασφάλεια και συντήρηση του WordPress. Η έκδοση 5.1.1 του WordPress υλοποιεί 14 διορθώσεις και επεκτάσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν και βοήθεια προς τις εταιρείες φιλοξενίας να προετοιμάσουν τους χρήστες τους για την έκδοση 5.2 του WordPress, όπου η minimum έκδοση της php θα είναι η php 5.6.

Η έκδοση του WordPress 5.1.1 περιλαμβάνει επίσης μία σειρά από αναβαθμίσεις ασφαλείας οι οποίες ελέγχουν τον τρόπο με τον οποίο φιλτράρονται και αποθηκεύονται τα σχόλια των επισκεπτών στη βάση δεδομένων. Με ένα κατάλληλα μολυσμένο σχόλιο, ένα WordPress post ήταν ευάλωτο σε cross-site scripting.

Οι εκδόσεις του WordPress 5.1 και οι παλαιότερες, είναι ευάλωτες σε αυτήν την ευπάθεια η οποία έχει διορθωθεί στην έκδοση 5.1.1. Για όσους δεν έχουν αναβαθμίσει ήδη στην έκδοση 5.1 διατίθενται αναβαθμισμένες εκδόσεις της 5.0 και παλαιοτέρων εκδόσεων για προστασία από την ευπάθεια.

Μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ το WordPress 5.1.1 ή μέσα από το Dashboard του WordPress σας να επιλέξετε Updates και Update Now. Sites που υποστηρίζουν αυτοματοποιημένα updates έχουν ήδη αρχίσει την αυτόματη αναβάθμιση.
wordpress 6853865552617138316
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu