Loading...

Νέα έκδοση Wordpress 5.5 "Eckstine"

New WordPress version 5.5

Η νέα έκδοση του WordPress 5.5 με ονομασία "Eckstine" (προς τιμήν του Αμερικάνου τραγουδιστή της jazz Billy Eckstine) είναι πλέον διαθέσιμη και περιέχει βελτιώσεις που σύμφωνα με την κοινότητα της εφαρμογής, επικεντρώνεται στα 3 S: Speed, Search & Security (ταχύτητα, αναζήτηση και ασφάλεια).

Ταχύτητα:

Με την έκδοση 5.5 του WordPress, οι εικόνες δεν θα εμφανίζονται κατά την πλοήγηση στη σελίδα μέχρι ο χρήστης να κάνει scroll στο σημείο που βρίσκεται η εικόνα αυτή. Η τεχνική αυτή ονομάζεται lazy loading και αποσκοπεί στην αύξηση της ταχύτητας της σελίδας σας, καθώς και στην εξοικονόμηση μπαταρίας και δεδομένων για τους επισκέπτες από κινητό τηλέφωνο.

Αναζήτηση:

Η νέα έκδοση διαθέτει πλέον από προεπιλογή ένα XML sitemap που βοηθάει τις μηχανές αναζήτησης να ανακαλύψουν το περιεχόμενο των σελίδων από τη στιγμή που θα ανέβουν. Το αποτέλεσμα αυτού είναι η πιο άμεση και εύκολη εύρεση της σελίδας σας από τους χρήστες και κατ’ επέκταση από τους δυνητικούς πελάτες / subscribers.

Ασφάλεια:

Η έκδοση 5.5 παρέχει τη δυνατότητα  ενεργοποίησης της αυτόματης ενημέρωσης για τα plugins και τα themes σας μέσα από το διαχειριστικό περιβάλλον του WordPress. Μπορείτε να ενεργοποίησετε ή να απενεργοποιήσετε την αυτόματη ενημέρωση κάνοντας κλικ στο “Ενεργοποίηση αυτόματης ενημέρωσης” (Enable auto-updates).

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το WordPress 5.5, μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://wordpress.org/support/wordpress-version/version-5-5/

wordpress 2899099206885679166
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu