Loading...

Νέα έκδοση Wordpress 5.6 "Simone"


New WordPress version 5.6

Η νέα έκδοση του WordPress 5.6 με ονομασία "Simone" είναι πλέον γεγονός! Το όνομά της προήλθε από την θρυλική ερμηνεύτρια Nina Simone η οποία έχει διαγράψει λαμπρή πορεία στο μουσικό στερέωμα με πολλές επιτυχίες, μεταξύ αυτών το "Feeling Good", το "Young, Gifted and Black" και το "Four Women".

Το WordPress 5.6 προσφέρει αμέτρητους τρόπους για να απελευθερώσει κάνεις τις ιδέες του και να τις υλοποιήσει. Διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο προεπιλεγμένο θέμα που υποστηρίζει μια συνεχώς αυξανόμενη συλλογή μπλοκ! 

Τα κύρια σημεία της νέας έκδοσης του WordPress 5.6 είναι:

> Μεγαλύτερη ευελιξία στη διάταξη

Η μεγάλη γκάμα εργαλείων επιτρέπει την μορφοποίηση της διάταξης με ή χωρίς κώδικα. Μπλοκ μονής στήλης, σχέδια με ανάμεικτα πλάτη και στήλες, headers πλήρους πλάτους και είναι κάποια από τα νέα χαρακτηριστικά που παρέχουν αμεσότητα και ευκολία στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της σελίδας.
 

> Περισσότερα μοτίβα μπλοκ

Σε κάποια θέματα, τα προκαθορισμένα block patterns κάνουν τη δημιουργία των standard σελίδων σε έναν ιστότοπο παιχνιδάκι! Η ροή εργασίας μέσα από τα μοτίβα βελτιώνεται αισθητά και παράλληλα εξοικονομεί κλικ.

 
> Καλύτερο video captioning

Η προσθήκη υπότιτλων και caption στα βίντεο γίνεται ακόμα πιο εύκολη, καθώς πλέον μπορούν να ανέβουν μέσα από την ανάρτηση (post) ή τη σελίδα σας.

Η κοινότητα του WordPress κυκλοφορεί κατά παράδοση κάθε έτος ένα νέο προεπιλεγμένο θέμα, το οποίο φέρει συνήθως την ονομασία της νέας χρονιάς. Η έκδοση 5.6 του WordPress έρχεται με το νέο προεπιλεγμένο θέμα "Twenty Twenty-One" το οποίο παρέχει έναν καμβά για το πρόγραμμα επεξεργασίας μπλοκ του WordPress και πολλές νέες δυνατότητες επεξεργασίας ενός ιστοτόπου. Είναι σχεδιασμένο να είναι ευέλικτο, απλό και εύχρηστο.

Ένα επιπλέον προνόμιο που δίνει το WordPress 5.6 είναι η ενημέρωση της εφαρμογής απ' ευθείας από τον Πίνακα Ελέγχου του WordPress (Dashboard), κάτι το οποίο για χρόνια μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτόματα μόνο από τους προγραμματιστές.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το WordPress 5.6, μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: 
https://wordpress.org/support/wordpress-version/version-5-6/

wordpress 7874054489465592309
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu