Loading...

10+1 χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε σε έναν web hosting provider



Ήρθε επιτέλους η ώρα να ανεβάσετε τη σελίδα σας και δεν ξέρετε ποια εταιρεία να εμπιστευτείτε για τη φιλοξενία της?

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δώσουμε 10+1 χαρακτηριστικά που θα πρέπει να αναζητήσετε στους web hosting providers, προκειμένου να επιλέξετε τον ιδανικό!



  1. Τεχνική Υποστήριξη: Η τεχνική υποστήριξη που παρέχει μία εταιρεία είναι αναμφισβήτητα το Α και το Ω για την τελική επιλογή του παρόχου που θα φιλοξενήσει της ιστοσελίδα σας. Ιδίως εάν αυτή είναι η πρώτη σας επαφή με το κομμάτι του web hosting, είναι λογικό στην αρχή να προκύψουν αρκετές απορίες και ίσως να χρειαστείτε κάποια καθοδήγηση με το πώς γίνεται το upload της σελίδας στον server. Αναζητήστε μία εταιρεία η οποία θα διαθέτει πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας (τηλέφωνο, email, chat κ.ο.κ.) και κυρίως θα ανταποκρίνεται άμεσα.

  2. Διαθεσιμότητα σελίδας: Η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι πάντα διαθέσιμη online και να λειτουργεί ομαλά. Αναζητήστε έναν πάροχο που εγγυάται υψηλό χρόνο λειτουργίας (ιδανικά 99,9% και πάνω) για να διασφαλίσετε ότι οι επισκέπτες σας μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας οποιαδήποτε στιγμή.

  3. Ταχύτητα: Οι αργές ιστοσελίδες είναι αποτρεπτικές για μεγάλη παραμονή και πλοήγηση από τους χρήστες. Βρείτε έναν πάροχο φιλοξενίας που προσφέρει γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης χρησιμοποιώντας τα απαραίτητα εφόδια σε επίπεδο hardware & software, όπως NVMe SSD δίσκους server και LiteSpeed τεχνολογία web server, για μέγιστες αποδόσεις!

  4. Ασφάλεια: Η ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας για την ιστοσελίδα σας και τα δεδομένα των χρηστών σας. Ψάξτε για έναν πάροχο φιλοξενίας που αντλεί καθημερινά backup της σελίδας σας, προσφέρει SSL πιστοποιητικά και διαθέτει μηχανισμούς προστασίας από επιθέσεις (antivirus συστήματα) και κατά προτίμηση με live σκανάρισμα αρχείων.

  5. Εύκολη Διαχείριση: Είναι σημαντικό η διαχείριση του web hosting να γίνεται εύκολα χωρίς πολύπλοκα εργαλεία. Επιλέξτε έναν πάροχο φιλοξενίας που προσφέρει ένα user friendly και αξιόπιστο control panel για τη διαχείριση τόσο της σελίδας (αρχεία & Βάσεις Δεδομένων) όσο και των email σας, χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη τεχνική γνώση.

  6. Δυνατότητα αναβάθμισης: Ακόμα κι αν ξεκινάτε με μια μικρή ιστοσελίδα χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις, είναι πιθανό στο μέλλον λόγω αύξησης στην επισκεψιμότητα, στο πελατολόγιο, στο περιεχόμενο της σελίδας και στις εγγραφές στη Βάση Δεδομένων, να αυξηθούν και οι ανάγκες σε διαχειριστικούς πόρους. Επιλέξτε έναν πάροχο φιλοξενίας που προσφέρει ευελιξία και σας επιτρέπει να αναβαθμίσετε το πακέτο φιλοξενίας σας ανά πάσα στιγμή, με όσο το δυνατόν πιο απλές και αυτοματοποιημένες διαδικασίες.

  7. Εργαλεία Αυτόματης Εγκατάστασης Εφαρμογών: Η εγκατάσταση μίας εφαρμογής διαχείρισης περιεχομένου (CMS) όπως το WordPress ή το Joomla, μπορεί να γίνει πολύ απλή υπόθεση εάν ο πάροχος προσφέρει κάποιον μηχανισμό αυτόματης εγκατάστασης εφαρμογών όπως το Installatron, μέσω του οποίου με ένα κλικ εγκαθίσταται η εφαρμογή της προτίμησής σας με ένα κλικ. Επιπλέον, ένα τέτοιο εργαλείο απλοποιεί και τη διαχείριση της εφαρμογής, ενώ παράλληλα προσφέρει και τη δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης (update) τόσο της εφαρμογής, όσο και των plugins/themes που είναι εγκατεστημένα.

  8. Επιπλέον Υπηρεσίες: Ορισμένοι πάροχοι φιλοξενίας προσφέρουν επιπλέον υπηρεσίες και δυνατότητες, όπως την εγκατάσταση email σε εφαρμογές αλληλογραφίας των συσκευών σας, την εγκατάσταση των SSL πιστοποιητικών κ.ο.κ. Ελέγξτε αν αυτές οι προσφορές συμβαδίζουν με τα μελλοντικά σχέδια και τις απαιτήσεις σας.

  9. Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων: Μία δυνατότητα που καλό είναι να παρέχεται από έναν hosting provider, είναι η εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Επιλέξτε μία εταιρεία για τη φιλοξενία της σελίδας σας, η οποία διαθέτει πολιτική επιστροφής χρημάτων, παρέχοντάς σας έτσι μια αίσθηση ασφάλειας και τη δυνατότητα δοκιμής των υπηρεσιών τους χωρίς κίνδυνο απώλειας χρημάτων.

  10. Άμεση & Αποτελεσματική Μεταφορά Υπηρεσιών: Εάν σκοπεύετε να μεταφέρετε την ήδη υπάρχουσα σελίδα σας μαζί με το domain σας σε άλλη εταιρεία, αναζητήστε έναν πάροχο που προσφέρει λύσεις για εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική μεταφορά τόσο της σελίδας, όσο και του domain σας.

  11. Τιμοκατάλογος: Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, είναι το κόστος των υπηρεσιών. Συγκρίνετε τις τιμές και τα χαρακτηριστικά των διαφόρων παρόχων για να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στην ποιότητα και το κόστος που ταιριάζει στο budget που μπορείτε να διαθέσετε.

Η IP.GR παρέχει από το 2000 ποιοτικές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων (web hosting) και καταχώρησης ονομάτων χώρου (domain names) με αξιοπιστία, ασφάλεια και υπευθυνότητα. Διαθέτει μία ευρεία γκάμα πακέτων hosting που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από blog μέχρι e-shops και απαιτητικά custom websites.

Οι οικονομικές μας συνδρομές σε συνδυασμό με την ασύγκριτη τεχνική υποστήριξη από το εξειδικευμένο μας προσωπικό, έχουν φέρει στην παρέα μας όλα αυτά τα χρόνια χιλιάδες συνεργάτες που μας εμπιστεύτηκαν για τη φιλοξενία της ιστοσελίδας τους.

Εάν θελήσετε να μας γνωρίσετε καλύτερα, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας σε κάποιο από τα κανάλια επικοινωνίας που διαθέτουμε (τηλέφωνο / email / live chat). Έτσι, θα μπορέσουμε να εξετάσουμε μαζί τις επιλογές που προσφέρονται για τη φιλοξενία της σελίδας σας ώστε να βρούμε από κοινού το καταλληλότερο πακέτο hosting που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

website migration 3016366801364350606
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu