Loading...

5 νέα domains με έμφαση στο εμπόριο και τις κατασκευές! Μάθετε πρώτοι τα πάντα για αυτά και κάντε τη διαφορά!

 Νέες καταλήξεις domain

Από 25/06/2014 θα μπορείτε πλέον να καταχωρείτε domains με πέντε νέες καταλήξεις, που απευθύνονται κυρίως στις κατασκευαστικές και εμπορικές επιχειρήσεις, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε πολλές ακόμη περιπτώσεις. Δείτε στη συνέχεια όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τα νέα domains, τις χρήσεις τους αλλά και βρείτε αυτό που ταιριάζει σε εσάς και τις δικές σας ανάγκες!  

  • Χτίστε την παρουσία σας Online με το δικό σας .. .tool!
Από την εποχή του Χαλκού έως σήμερα, ο άνθρωπος χρησιμοποιεί τα εργαλεία για κάθε είδους χειρωνακτική ή μη εργασία. Με όποιον τρόπο κι αν χρησιμοποιείτε τα εργαλεία, αποκτήστε το δικό σας .tool domain! Ιδανικό για τους κατασκευαστές και τους προμηθευτές εργαλείων, αλλά και για όσους γράφουν κριτικές για εργαλεία, για τις επιχειρήσεις που τα επισκευάζουν, για εταιρίες λογισμικού και για οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με τη λέξη ΕΡΓΑΛΕΙΟ (tool).

  • .supply και .supplies: Κάντε τις απαραίτητες προμήθειες για την επιτυχία!
Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για προσωπική εργασία ή για εργασία στα πλαίσια κάποιου συνολικού έργου, η πηγή της επιτυχίας βρίσκεται σε μεγάλο ποσοστό και στις προμήθειες! Αυτές οι δύο καταλήξεις domain, προσανατολισμένες κυρίως στην παραγωγή, είναι από τις λίγες που ήρθαν για να μείνουν. Από τις πινέζες, μέχρι το βαρύ εξοπλισμό, δεν υπάρχει κλάδος της οικονομίας που να μη βασίζει τις δραστηριότητές του στους αντίστοιχους προμηθευτές. Μπορεί οι προμήθειες να περιλαμβάνονται στον τίτλο της επιχείρησής σας ή να λειτουργούν περιγραφικά για αυτή. Αν είστε προμηθευτής οποιουδήποτε είδους, μόλις βρήκατε την ταυτότητά σας στο Internet!

  • Συναρμολογείστε τα όλα με ένα .parts domain!
Δημιουργήστε, διαφημιστείτε και συνδεθείτε με ένα .parts domain! Μπορεί να είστε Blogger η επιχείρηση. Όπως και να έχει, χρησιμοποιείστε ένα domain .parts για να μοιραστείτε το αντικείμενο του ενδιαφέροντός σας με όλο τον πλανήτη! Υπάρχουν άπειρες δυνατότητες για την χρήση αυτής της κατάληξης, από τα αυτοκίνητα, μέχρι τους υπολογιστές. Πολλές επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το domain για να διαφημίσουν τα προϊόντα τους.  Ο όρος “parts” είναι τόσο ευέλικτος και γενικός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν για τα πάντα! Επιλέξτε ένα .parts domain για να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να γίνετε ηγέτες του παιχνιδιού!

  • Προηγηθείτε με ένα domain .industries!
Όταν το ζήτημα είναι η διαφήμιση της επιχείρησής σας On line, η κατάληξη .industries είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσετε νέους πελάτες και να διατηρήσετε τους υπάρχοντες. Ένα domain .industries είναι ιδανικό για μια μεγάλη γκάμα κλάδων της βιομηχανίας, όπως οι κατασκευές, τα εργοστάσια ή τα αποστακτήρια.

Τίποτα δεν είναι πιο αποτελεσματικό για να ξεχωρίσετε στο internet και να συνδεθείτε με τους πελάτες σας από ένα καλό domain!
domain names 7010825960544077015
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu