Loading...

Νέα domain names .services και .pub

.services and .pub domains

Εσείς ποιες... .services παρέχετε?

Είτε είστε επιχείρηση που παρέχει μία ή περισσότερες υπηρεσίες στους πελάτες της, είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας και θέλετε να προωθήσετε τις ικανότητές σας, το νέο domain .services μπορεί να σας βοηθήσει να μείνετε στην κορυφή. Ένα domain .services μπορεί να κάνει το site σας να διακριθεί και να κάνει τη διαφορά μεταξύ όλων των υπόλοιπων “τετριμμένων” domain, γεγονός που έχει μεγάλη σημασία όταν θέλετε να προσελκύσετε νέους και να διατηρήσετε τους υπάρχοντες πελάτες και επισκέπτες της σελίδας σας.

Γιατί να αποκτήσω ένα Domain .SERVICES? Για να ενισχύσω την εικόνα μου!

Χρησιμοποιώντας ένα .services domain για να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας στο διαδίκτυο, θα μπορέσετε να διακριθείτε από τον ανταγωνισμό. Ένα τέτοιο domain σας βοηθά να απευθυνθείτε σε μία πιο στοχευμένη αγορά και να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Η όλη ιδέα μοιάζει αρκετά με το χρυσό οδηγό. 

Όταν προβάλλεστε σε μια συγκεκριμένη κατηγορία του οδηγού, είναι πολύ πιο εύκολο να εντοπίσει την επιχείρησή σας ένας νέος πελάτης, από ότι αν σας αναζητούσε ονομαστικά. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις νέες καταλήξεις domain. Εάν παρέχετε υπηρεσίες, ένα .services domain σας βοηθά να κατηγοριοποιηθείτε άμεσα σαν πάροχος υπηρεσιών και επομένως να είναι πολύ πιο εύκολο να σας εντοπίσει άμεσα κάποιος νέος ενδιαφερόμενος, αλλά και οι υπάρχοντες πελάτες σας!

Αυξήστε τον αριθμό των επισκέψεων στο site σας

Ένα εξειδικευμένο .services domain μπορεί να κάνει το site σας επιτυχημένο και να σας βοηθήσει με το SEO και την προβολή του. Βοηθήστε τους επισκέπτες και τους πελάτες σας να βρουν αυτό ακριβώς που χρειάζονται με ένα χαρακτηριστικό .services domain!

Φτιάξτε το δικό σας “σημείο συνάντησης” με ένα domain .pub!

Η κατάληξη .pub είναι ο νέος τρόπος να διαφημίσετε την pub ή το bar σας on line! Οι pubs είναι ένα από τα πιο γνωστά κέντρα κοινωνικής δραστηριότητας και πλέον έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε την κοινωνική σας δραστηριότητα και στο Internet με ένα site ή με το δικό σας mail .pub. Ένα .pub domain μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ανθρώπους και επιχειρήσεις που οι δραστηριότητες τους περιστρέφονται γύρω από καταστήματα όπως οι pub και τα bar, αλλά και για καμπάνιες marketing και διαφήμισης και οτιδήποτε άλλο υπάρχει στο ενδιάμεσο.

Γιατί να αποκτήσω το δικό μου .pub domain?

Σκεφτείτε ότι μόνο στις ΗΠΑ υπάρχουν 50000 pubs και κάθε μήνα περίπου 25 εκατομμύρια χρήστες του Google αναζητούν τη λέξη “Pub”. Είναι πλέον πιο σημαντικό από ποτέ το δικό σας μαγαζί να έχει τη δική του παρουσία στο Internet και ένα .pub domain θα το κάνει να ξεχωρίσει από όλα τα υπόλοιπα!

Ένα .pub domain δίνει αμέσως ταυτότητα στο website σας. Οποιοσδήποτε επισκέπτεται τη διεύθυνσή σας, θα έχει ήδη στο μυαλό του ότι θα βρει εκεί ακριβώς αυτό που ψάχνει: πληροφορίες για μια pub.

Δώστε στο site σας ένα .pub domain, και κάντε εύκολο για τους πελάτες σας να βρίσκουν όλα όσα θέλουν να μάθουν για το κατάστημά σας και φυσικά πάνω από όλα τι άλλο? Την τοποθεσία του! Ένα .pub domain μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να προωθήσετε πιο εύκολα εκδηλώσεις, προσφορές και οτιδήποτε άλλο μπορεί να προσελκύσει νέο κόσμο στη δική σας Pub. 
domain names 3358053871039983976
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu