Loading...

Τα νέα domains της εβδομάδας, .bayern και .deals!


Στις 30 Σεπ. και 1 Οκτ έρχονται κοντά μας δύο νέα και πολύ ενδιαφέροντα domain.

Δείτε στη συνέχεια τις πιο σημαντικές πληροφορίες για τα domains αυτά και πάρτε ιδέες για το πως μπορείτε να τα αξιοποιήσετε προς όφελός σας!

Το ..βαυαρικό domain: .bayern!

Στη νοτιοανατολική Γερμανία, βρίσκεται η Βαυαρία (Bayern στα γερμανικά), η μεγαλύτερη πολιτεία της χώρας και γνωστή για τις μοναδικές παραδόσεις της και την ισχυρή οικονομία. Η Βαυαρία είναι γνωστή για διάφορα παραδοσιακά φεστιβάλ της και τις υπαίθριες μπυραρίες, ενώ αποτελεί και έδρα για μερικές από τις πιο γνωστές εταιρείες στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της BMW, η Siemens και η Adidas. To domain .bayern δημιουργήθηκε τόσο για όσους κατοικούν, αλλά και για όσους δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά σε αυτό το κρατίδιο ή για όσους απευθύνονται στο αγοραστικό του κοινό.

Το νέο domain .bayern θα δώσει νέα πνοή στις επιχειρήσεις με έδρα τη Βαυαρία. Τόσο οι τοπικές όσο και οι πολυεθνικές επιχειρήσεις μπορούν να εκμεταλλευτούν προς όφελός τους το domain .bayern για να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό και να προσελκύσουν πελάτες από την τοπική αγορά. Ένα domain .bayern δίνει στην επιχείρησή σας και στις δραστηριότητές σας μια μοναδική, διαδικτυακή ταυτότητα, η οποία συσχετίζεται άμεσα με αυτή τη γεωγραφική περιοχή και είναι πιο κοντά στον πληθυσμό και την κουλτούρα της Βαυαρίας.

Βρείτε και εσείς το δικό σας .bayern domain σήμερα!

Το domain για όλες τις ευκαιρίες online: .deals!

 Περισσότερα από 150 εκατομμύρια καταναλωτές χρησιμοποιούν σήμερα το Διαδίκτυο για τις αγορές τους. Ο αριθμός αυτός θα συνεχίσει να αυξάνεται καθώς ο πληθυσμός αυξάνεται και καθώς όλο και περισσότεροι καταναλωτές στρέφονται στο internet για αναζήτηση αγαθών και υπηρεσιών. Υπάρχουν χιλιάδες ευκαιρίες και προσφορές (deals) που μπορεί να βρει κανείς online ανά πάσα στιγμή και οι επιχειρήσεις χρειάζονται νέους, πιο εμφανείς τρόπους για να τραβήξουν την προσοχή του πελάτη.

Το domain .deals θα γίνει μια ετικέτα παγκόσμιας εμβέλειας για ιστοσελίδες που προσφέρουν αξιόλογες ευκαιρίες και προσφορές για τους επισκέπτες τους. Για τις επιχειρήσεις που προσδοκούν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των αγοραστών, ένα domain .deals θα είναι αυτό ακριβώς που χρειάζονται για τα αγαθά και τις υπηρεσίες τους.

Αποκτήστε και εσείς το δικό σας .deals!

Εσείς ποια από τις νέες καταλήξεις θα επιλέξετε για το δικό σας website? Όποια κι αν είναι αυτή, κατοχυρώστε τη τώρα στην IP.GR!
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu