Loading...

Τα νέα domains της εβδομάδας, .desi .city .attorney και .lawyer!


Αυτή η εβδομάδα φέρνει τέσσερα νέα και πολύ χρήσιμα domains! Μάθετε ποια είναι αυτά και πως μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και εσείς στη συνέχεια.

.desi: domain με άρωμα.. Ινδίας!

Το .desi προέρχεται από τα σανσκριτικά και περικλείει όλα όσα σχετίζονται με την ινδική χερσόνησο και τον ινδικό πολιτισμό: τους ανθρώπους, την κουλτούρα, τα προϊόντα, τις τοποθεσίες. Με ένα domain .desi μπορεί κάθε ιδιώτης και κάθε επιχείρηση να προβληθεί σαν online προορισμός για οτιδήποτε σχετίζεται με την Ινδική χερσόνησο.

.city: το πιο.. "urban" domain!

Αναζητάτε έναν τρόπο για να προσελκύσετε επισκέπτες στην πόλη σας και να δώσετε σχετικές πληροφορίες στους κατοίκους? Ένα domain .city μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε και τα δύο, μεταφέροντας τη δική σας πόλη online! Oι κυβερνητικές υπηρεσίες και οι υπηρεσίες της τοπικής αυτοδιοίκησης μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα .city domain για να αναπτύξουν τους δυνατότητες που παρέχουν online στους πολίτες, αλλά και για να δημιουργήσουν νέες πηγές πληροφόρησης, ενώ οι κάτοικοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το νέο domain .city για να προωθήσουν τα δικά τους, προσωπικά συμφέροντα, αλλά και εκδηλώσεις που σχετίζονται με την πόλη.

.attorney: το domain των νομικών!

Ο σκοπός του .attorney domainείναι να παρέχει στους δικηγόρους και όσους σχετίζονται με τη νομική επιστήμη μια αποκλειστική ευκαιρία να προωθήσουν τον εαυτό τους στο Διαδίκτυο. Το domain .attorney δίνει στους δικηγόρους, τα δικηγορικά γραφεία, τις νομικές σχολές και κάθε είδους νομική οργάνωση ένα άμεσα αναγνωρίσιμο όνομα για να για να επεκτείνουν τις πρακτικές τους, να διαφημίσουν τις υπηρεσίες τους και να διευρύνουν την απήχησή τους!

.lawyer: ένα domain αποκλειστικά για δικηγόρους!

Είναι το κατάλληλο domain για να δημιουργήσετε έναν αξιόπιστο διαδικτυακό χώρο για πελάτες που αναζητούν νομικές συμβουλές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από δικηγόρους, δικηγορικά γραφεία, blogs με νομική θεματολογία, websites με κριτικές ή και fora στα οποία γίνονται συζητήσεις πάνω σε θέματα σχετικά με το νόμο. Υπάρχουν πάρα πολλές πλευρές και πολλά αντικείμενα που σχετίζονται με τη νομική επιστήμη. Εάν και εσείς ασχολείστε με κάποιο από αυτά, αποκτήστε τώρα το δικό σας .lawyer domain!

Εσάς, ποιο από τα νέα domains σας ταιριάζει καλύτερα? Βρείτε τώρα το κατάλληλο domain για εσάς και αποκτήστε το άμεσα!
domain names 4060404946778771238
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu