Loading...

Το EURID γιορτάζει τα Χριστούγεννα και σας κάνει δώρο τις διακοπές σας!



Για δεύτερη χρονιά, το Μητρώο των .eu domains διοργανώνει το Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό του και χαρίζει σε δύο τυχερούς τις χειμερινές τους διακοπές.

Κατοχυρώστε τώρα το δικό σας .eu domain στην IP.GR, από 27 Νοεμβρίου 2014 (00:00 AM CET) έως 23 Δεκεμβρίου 2014 (11:59:59 PM CET), απαντήστε και εσείς σε δύο απλές ερωτήσεις και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα δύο υπέροχα δώρα.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν:

1ο βραβείο: Μια βδομάδα ξεκούρασης με όλα τα έξοδα πληρωμένα (διαμονή και πλήρης διατροφή), καθώς και τα έξοδα μεταφοράς από την χώρα μέλος της Ευρώπης που διαμένουν, την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν ή τη Νορβηγία, στο Saturnia SPA στην Τοσκάνη της Ιταλίας, το οποίο έχει προβληθεί και από το CNN ως ένα από τα καλύτερα θέρετρα για να ξεκινήσει κανείς τη χρονιά του, τον Απρίλιο του 2015.

2ο βραβείο: Τέσσερις ημέρες αναψυχής με όλα τα έξοδα πληρωμένα (διαμονή και πλήρης διατροφή), καθώς και τα έξοδα μεταφοράς από την χώρα μέλος της Ευρώπης που διαμένουν, την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν ή τη Νορβηγία, στο Castel Monastero resort στην Τοσκάνη της Ιταλίας, τον Απρίλιο του 2015.


Περισσότερες πληροφορίες και τους όρους του διαγωνισμού μπορείτε να βρείτε εδώ:

http://christmas2014.eurid.eu

Ο διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει! 
Εσείς κατοχυρώσατε το .eu domain σας? Αποκτήστε τώρα το δικό σας, απαντήστε στις δύο ερωτήσεις και μπείτε στην κλήρωση!
.eu domain registry 1824639723544077589
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu