Loading...

Τα νέα domains της εβδομάδας .click, .diet, .help, .hosting, .property!


Ένα website πρέπει να έχει ένα σύντομο όνομα. Οι πιο πολύ χρήστες του διαδικτύου δεν αποθηκεύουν τις διευθύνσεις που επισκέπτονται σε σελιδοδείκτες. Αντιθέτως, πληκτρολογούν συνήθως τις διευθύνσεις των websites που θέλουν να επισκεφθούν από μνήμης. Για αυτό ακριβώς το λόγο, το site σας πρέπει να έχει ένα μικρό, περιεκτικό και εύκολο στην απομνημόνευση domain, ώστε οι επισκέπτες του να το θυμούνται και να επιστρέφουν σε αυτό συχνά.

Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι οι καταλήξεις που υπήρχαν έως τώρα όπως οι .com και .net, βρίσκονται ήδη σε κορεσμό και τα πιο πολλά σύντομα και εύκολα domains έχουν ήδη καταχωρηθεί. Τώρα, με τις νέες καταλήξεις έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε το δικό σας σύντομο και ελκυστικό domain. Αυτή την εβδομάδα, διαλέξτε ανάμεσα στα .click, .diet, .help , .hosting και .property και δώστε στο website σας το όνομα που του ταιριάζει!

Είστε μόνο ένα .click μακριά από το δικό σας website!

Στο Internet, ελάχιστες είναι οι λέξεις που είναι τόσο δημοφιλείς όσο το "click". Για να περιηγηθεί κάποιος μεταξύ ιστοσελίδων, να ανακαλύψει νέες πληροφορίες, ακόμα και να κάνει νέους φίλους, χρειάζεται απλά ένα click.

Τώρα με το .click domain, όλα γίνονται πιο εύκολα! Με ένα τέτοιο domain, οι επιχειρήσεις και τα κοινωνικά δίκτυα μπορούν να προσελκύσουν νέους επισκέπτες και πελάτες. Το .click domain είναι ένας πολύ καλός τρόπος να ξεχωρίσετε και να διακριθείτε. Είναι το μέσο που χρειάζεστε για να πείτε σε όλο τον κόσμο του Internet ότι είστε παρών, με το δικό σας ιδιαίτερο στυλ!

Κρατηθείτε σε φόρμα με το δικό σας .diet!

Το φαγητό ήταν πάντα μια τεράστια βιομηχανία, αλλά η υγιεινή διατροφή έχει ξεπεράσει κάθε όριο και έχει μετατραπεί σε παγκόσμια εμμονή. Τώρα ήρθε πλέον η κατάληξη που αντιπροσωπεύει ακριβώς αυτή την τάση, το domain .diet. Οι επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες διατροφής και υγείας έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από το πρωτοεμφανιζόμενο domain .diet για να αυξήσουν τα έσοδά τους.

Οποιοσδήποτε δραστηριοποιείται σε αυτό το χώρο μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα .diet domain για να δείξει στους επισκέπτες άμεσα ποιο είναι το αντικείμενο του website του, αλλά και για να προσελκύσει νέους ενδιαφερόμενους.

Δώστε μια χείρα βοηθείας με ένα .help!

Χρειάζεστε βοήθεια? Μπορείτε να παρέχετε βοήθεια σε άλλους? Τότε ένα .help domain μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε! Το .help είναι η ιδανική κατάληξη για οποιονδήποτε οργανώνει φιλανθρωπικές δράσεις, παρέχει οδηγίες, οδηγούς DIY για διάφορες κατασκευές, συμβουλές ομοιοπαθητικής, άρθρα για το πως να κάνετε μόνος σας επισκευές ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να βοηθήσει κάποιον ή να δώσει απάντηση στις απορίες που μπορεί να έχουν οι χρήστες του διαδικτύου.

Με ένα .help domain οι πιθανότητες να βρείτε τη βοήθεια που χρειάζεστε ή να μπορέσουν να σας εντοπίσουν αυτοί που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τη δική σας βοήθεια, αυξάνονται σημαντικά!

Ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό με ένα .hosting!

Παρότι οι περισσότεροι από τους τελικούς χρήστες του Internet δεν μπορούν να το αντιληφθούν, οι εταιρίες που παρέχουν hosting είναι αυτές που υποστηρίζουν τη λειτουργία και έχουν συμβάλει κατά κόρον στην ανάπτυξη και την εξέλιξη του διαδικτύου. Πίσω από κάθε επιτυχημένο website, βρίσκεται ένας αποτελεσματικός πάροχος hosting.

Εάν είστε και εσείς πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας, γράφετε σχετικά με τις υπηρεσίες αυτές και το πως μπορεί κανείς να εντοπίσει τον πάροχο των υπηρεσιών που χρειάζεται ή χρησιμοποιείτε κάποιες από τις δυνατότητες ή τα χαρακτηριστικά που σας παρέχει η υπηρεσία hosting, τότε το domain .hosting πιθανότατα είναι το ιδανικό για εσάς!

Αποκτήστε τη δική σας "ιδιοκτησία" online με ένα .property!

Από το διαδίκτυο μέχρι τον κλάδο των κτηματομεσιτικών, η λέξη property είναι μια ευρείας σημασίας λέξη, που μπορεί να έχει πολλές χρήσεις. Παρότι ο παραδοσιακός ορισμός της λέξης "property" συμπεριλαμβάνει γη και κτίρια, το Internet έχει διευρύνει τον ορισμό αυτό. Ακόμα και τα ίδια τα domains θεωρούνται "ιδιοκτησία" και μπορούν να αγοραστούν, να πωληθούν ή να ανταλλαχθούν.

Το .property domain παρέχει ακόμα ένα μέσο για να διευκολύνει τις online συναλλαγές. Το .property domain θα γίνει η διαδικτυακή πηγή για όλες τις πληροφορίες και τις υπηρεσίες που χρειάζεται κάποιος για να αποκτήσει και να διατηρήσει τη δική του ιδιοκτησία.

Επισκεφθείτε και εσείς το site μας και βρείτε ακόμα περισσότερες πληροφορίες και όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τα νέα domains. Κατοχυρώστε και εσείς το νέο domain που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας website και κάντε τη διαφορά!
domain names 3238257289299624106
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu