Loading...

Τα νέα domains της εβδομάδας .restaurant, .gifts, .sarl !


Που θα φάμε σήμερα? Τι δώρο να διαλέξω? Που δραστηριοποιείται αυτή η επιχείρηση? Δώστε άμεσα απάντηση στα ερωτήματα των χρηστών του διαδικτύου, κερδίστε νέους επισκέπτες και αυξήστε τα έσοδά σας με τα νέα domains αυτής της εβδομάδας!

Τρία νέα domain names έρχονται αυτή την εβδομάδα για να δώσουν στο website και την επιχείρησή σας την ώθηση που χρειάζεται. Τα νέα domains σας δίνουν ελευθερία επιλογής και έκφρασης και δημιουργούν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Μέχρι τώρα οι επιλογές σας περιορίζονταν σε καταλήξεις όπως οι .com και .net, στις οποίες επικρατούσε ήδη συνωστισμός.

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το domain που δείχνει ακριβώς ποιοι είστε και τι κάνετε. Το νέο σας domain μπορεί να περιγράψει το ταλέντο, την προσωπικότητα, το επάγγελμα, τα ενδιαφέροντα σας και οτιδήποτε άλλο είναι σημαντικό για εσάς! Μάθετε τώρα όλες τις σημαντικές πληροφορίες για τα νέα ονόματα της εβδομάδας.



Βοηθήστε τους λάτρεις του φαγητού να σας ανακαλύψουν, με ένα .restaurant domain!

Όσον αφορά τον χώρο των υπηρεσιών εστίασης, οι επιλογές που έχει πλέον κανείς είναι άπειρες -από τη Γαλλική κουζίνα και το food styling μέχρι την κλασική ταβέρνα και τα κεφτεδάκια με πατάτες! Με το νέο .restaurant domain, μπορείτε να βοηθήσετε τους ενδιαφερόμενους να βρουν την επόμενή τους επιλογή -δηλαδή εσάς-, χωρίς δυσκολία. Κάθε επιχείρηση που ανήκει σε αυτό τον κλάδο αναζητεί τρόπους για να προσελκύσει νέους πελάτες και να διατηρήσει τους υπάρχοντες ευχαριστημένους, ώστε να συνεχίζουν να την επισκέπτονται.

Ο πιο γρήγορος και πιο εύκολος τρόπος να προσελκύσει κανείς νέους πελάτες στο κατάστημά του, είναι μέσα από το Internet. Πολλοί πελάτες εστιατορίων διαβάζουν τις κριτικές πριν από το επόμενό τους γεύμα και ένα καλά οργανωμένο website είναι ο καλύτερος τρόπος για να αυξήσετε την πελατεία σας.

Μέσα από το .restaurant domain σας μπορείτε να παρέχετε το μενού σας, πληροφορίες για τα πιάτα ημέρας και τις προσφορές σας και στοιχεία για την τοποθεσία και τη διαμόρφωση του χώρου σας. Ένα .restaurant είναι ακριβώς το domain που χρειάζεστε για να σας θυμούνται και να σας επισκέπτονται τακτικά!



Δείξτε το ενδιαφέρον σας με ένα .gifts domain!

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να δείξει κανείς την αγάπη, το ενδιαφέρον ή το θαυμασμό του, από ένα δώρο (gift)! Η διαδικασία επιλογής ενός δώρου είναι δύσκολη, για αυτό και πολλοί στρέφονται πλέον στο διαδίκτυο, όπου οι πληροφορίες είναι περισσότερες και η προσφορά πολύ μεγαλύτερη. Παρόλα αυτά, ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο, τα ψώνια για το κατάλληλο δώρο για κάποιον μπορεί να είναι χρονοβόρα.

Τώρα με το .gifts domain, οι επιχειρήσεις μπορούν να διαφημίζουν τα προϊόντα τους σε πιθανούς αγοραστές που ψάχνουν το ιδανικό δώρο. Οι επιχειρήσεις που πουλάνε ήδη προϊόντα στο Internet, μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα .gifts domain για να διαχωρίσουν τα προϊόντα τους εκείνα τα οποία μπορεί να προσφέρει κανείς ως δώρα. Με αυτό τον τρόπο, οι καταναλωτές θα γνωρίζουν ακριβώς που πρέπει να πάνε όταν αναζητούν τον ιδανικό δώρο.

Εκτός από την προβολή σχετικών προϊόντων, ένα domain με κατάληξη .gifts μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες περιπτώσεις. Για παράδειγμα, οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν το δικό τους .gifts website για να συγκεντρώσουν χρήματα και τα απαραίτητα ή να ενημερώσουν σχετικά με το σκοπό τους.

Το να βοηθά άλλωστε κανείς το συνάνθρωπό του, είναι και αυτό μια μορφή δώρου. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις επιχειρήσεις για τη δημιουργία ενός ξεχωριστού χώρου στον οποίο οι πελάτες κάθε επιχείρησης θα μπορούν να βρίσκουν προγράμματα επιβράβευσης, εκπτώσεις και προσφορές για τα αγαπημένα τους προϊόντα.

Εάν είστε μια γνωστή επιχείρηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το .gifts για να δημιουργήσετε μια ειδική landing σελίδα, στην οποία οι επισκέπτες σας θα βρίσκουν τα πάντα για τις προσφορές σας και τυχόν σχετικές εκδηλώσεις που μπορεί να οργανώνετε.



Διακριθείτε μεταξύ των επιχειρήσεων με ένα .sarl!

Το νέο .sarl domain είναι το ιδανικό για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλο τον κόσμο. Από το Λουξεμβούργο μέχρι την Αλγερία, πολλές επιχειρήσεις έχουν βρει το διαδικτυακό τους σπίτι με ένα domain .sarl. Εάν αναζητάτε τρόπο να διακριθείτε από τον ανταγωνισμό, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το νέο αυτό domain.

Η κατάληξη .sarl δημιουργήθηκε για τις εταιρίες περιορισμένης ευθύνης (δηλαδή για τις εταιρίες “Société à responsabilité limitée”), κάτι αντίστοιχο με τις δικές μας ΕΠΕ και τα ανάλογά τους σε Μεγάλη Βρετανία και Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι φανερό, ότι αυτού του τύπου οι επιχειρήσεις αποκτούν ένα προβάδισμα τώρα που απέκτησαν τη δική τους κατάληξη domain!

Αν θέλετε να προωθήσετε και τη δική σας επιχείρηση περιορισμένης ευθύνης στο διαδίκτυο, δεν υπάρχει καλύτερο μέσο από το δικό σας .sarl domain!

Ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα νέα domain names από την IP.GR, δείτε τον τιμοκατάλογό τους και αρπάξτε τώρα την ευκαιρία που προσφέρουν οι νέες αυτές καταλήξεις, βρίσκοντας το κατάλληλο όνομα χώρου (domain name) για την ιστοσελίδα σας!
domain names 6918456511174449666
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu