Loading...

6 +1 προβλήματα που μας λύνει η Νέα έκδοση Wordpress 4.9


 Η νέα έκδοση του Wordpress 4.9 - "Tipton" ήρθε για να κάνει τη ζωή μας ακόμα πιο εύκολη και τη δουλειά μας πιο αποδοτική.
Η ιδιαίτερα ενεργή κοινότητα, στην προσπάθεια της για συνεχή βελτίωση προσφέρει σημαντικές αναβαθμίσεις με τη νέα major έκδοση, όσον αφορά την προσαρμογή της εμφάνισης, τον editor, τα widget  αλλά και το site building  εν γενεί. 


Δείτε 7 προβλήματα που λύνει η νέα έκδοση

Case 1: Έχετε αφήσει μισοτελειωμένη μια σημαντική εργασία στο site σας επειδή χτύπησε το τηλέφωνο και έπρεπε να πάτε σε μία εξωτερική δουλειά; Μόλις επιστρέψετε το Wordpress θα σας ρωτήσει αν θέλετε να αποθηκεύσετε τις αλλαγές που κάνατε!

Case 2: Έχετε ένα site το οποίο δουλεύετε παράλληλα με τον συνεργάτη σας. Τι γίνεται όμως όταν ο ένας τροποποιεί τις εργασίες του άλλου; Σύγχυση και εκνευρισμός θα επικρατήσει. Όμως το Wordpress έχει τη λύση και σε αυτό, καθώς κρατάει το προσχέδιο σας το οποίο δεν μπορεί να επεξεργαστεί από άλλον.

Case 3: Θέλεις να στείλεις το site σου να το αξιολογήσουν οι συνεργάτες, πελάτες ή οι φίλοι σου; Preview link: Αξιοποίησέ το και πάρε το feedback που χρειάζεσαι πριν βγει live η ιστοσελίδα σου.

Case 4: Το site σου μεγαλώνει συνεχώς και απαιτεί νέο περιεχόμενο, όμως εσύ δεν μπορείς να είσαι συνεχώς από πάνω του. Προγραμμάτισε τα post σου και ξένοιασε!

Case 5: Ο editor του wordpress έχει αποκτήσει χρώμα! Το syntax highlighting και το error checking ήταν κάτι το οποίο το Wordpress είχε ανάγκη και θα σε βοηθήσει να βρεις εύκολα το λάθος που έχεις κάνει.

Case 6: Έχεις εγκαταστήσει plugin για να αυξήσεις την λειτουργικότητα της ιστοσελίδας σου. Αν μπορούσες να γλιτώσεις έστω ένα επιπλέον plugin για την εξοικονόμηση πόρων, αυτό θα ήταν κάτι που μάλλον θα σε χαροποιούσε! Αντί να εγκαταστήσεις ένα επιπλέον plugin για  Gallery, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το widget για Gallery, το οποίο πρωτοεμφανίστηκε στην έκδοση 4.8 και έκτοτε έχει βελτιωθεί.

Και κάτι ακόμα!

Case 7: Δεν έχεις αποφασίσει  ακόμα πιο θέμα θα βάλεις στη νέα σου ιστοσελίδα αλλά έχεις φτιάξει σελίδες και περιεχόμενο. Η νέα έκδοση προσφέρει πιο "σταθερή συμπεριφορά" στα widget και στο menu κατά τις εναλλαγές των θεμάτων.

Η έκδοση 4.9  έχει ως στόχο να βελτιώσει κυρίως την εμπειρία του developer και να αυξήσει την παραγωγικότητά του. Μην χάνετε χρόνο, εγκαταστήστε τη νέα έκδοση και δώστε την απαραίτητη δυναμική στη δουλειά σας.

Περισσότερα άρθρα σχετικά με το Wordpress θα βρείτε στην γνωσιακή βάση μας, ενώ μπορείτε να ενημερωθείτε  για την αναβάθμιση του Wordpress στο επίσημο site του.

 

wordpress 4330757376653833692
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu