Loading...

HOW TO: Πως να κάνετε επανεγκατάσταση το Wordpress


Υπάρχουν ίχνη παραβίασης στην ιστοσελίδα σας; Έχει πάει κάτι λάθος; Θέλετε να απεγκαταστήσετε το Wordpress και να το εγκαταστήσετε ξανά από την αρχή; Αν ναι, τότε αυτό το άρθρο σας αφορά!

Μπορείτε να κάνετε re-install τον πυρήνα του Wordpress, ακόμα και  χωρίς να χάσετε το περιεχόμενο σας, τα plugins αλλά και τις ρυθμίσεις του  θέματός σας, διορθώνονας μόνο τα σφάλματα που προέκυψαν στο core. Αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσα από το διαχειριστικό περιβάλλον του Wordpress, είτε με τη χρήση ενός FTP client.

  • Στην πρώτη περίπτωση επιλέγετε μέσα από το διαχειριστικό περιβάλλον του Wordpress, τις ενημερώσεις – Updates και στη συνέχεια την επιλογή Re-install. Mέσα σε λίγα λεπτά θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.
  • Διαφορετικά,  ακόμα και όταν ορισμένα σφάλματα δεν μας αφήνουν να έχουμε πρόσβαση στο Dashboard για να εκτελέσουμε την επανεγκατάσταση, υπάρχει λύση! Μπορείτε μεσώ του FTP client που χρησιμοποιείτε, πχ.  Filezilla, να ανεβάσετε τα αρχεία του Wordpress αντικαθιστώντας τα υπάρχοντα αρχεία. Θα πρέπει να εξαιρέσετε από το ανέβασμα τον φάκελο wp-content και το αρχείο wp-config.php, όπου θα κρατήσετε αυτά που υπάρχουν ήδη. Ο φάκελος wp-content περιέχει όλο το περιέχομενο, τα plugins και τα themes, ενώ το αρχείο wp-config.php τις ρυθμίσεις της βάσης δεδομένων.
 Δείτε το infographic και τον  ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟ στη γνωσιακή βάση μας.



  










wordpress 5778910993354055757
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu