Loading...

Νέα έκδοση Wordpress 5.2 "Jaco"



Η νέα έκδοση του Wordpress (5.2) με την ονομασία "Jaco" είναι εδώ και βασικό σκοπό της έχει την αύξηση της ασφάλειας του πολυαγαπημένου CMS, όπως επίσης και την ευκολία επίλυσης σφαλμάτων.

Η έκδοση αυτή επεκτείνει τις δυνατότητες του μηχανισμού Site Health που προστέθηκε στην έκδοση 5.1 του Wordpress και δίνει στους χρήστες, μέσω κάποιων νέων features που η κοινότητα αποκαλεί "PHP Error Protection", τη δυνατότητα της πλήρους διαχείρισης των PHP errors μέσα από το administrator πάνελ του wordpress.
Με αυτόν τον τρόπο η επίλυση προβλημάτων στο Wordpress γίνεται πολύ πιο εύκολη.

Τα παραπάνω features επιτρέπουν στον χρήστη, μεταξύ άλλων, να απενεργοποιεί plugins τα οποία δημιουργούν πρόβλημα, κάνοντας έτσι την επίλυση της "Λευκής οθόνης" λιγότερο χρονοβόρα.

Τέλος, η νέα αυτή έκδοση φέρνει νέες αλλαγές στον τομέα του Accessibility και της συμβατότητας προσθέτων (Plugin Compatibility), καθιστώντας το CMS πιο εύχρηστο για τους χρήστες με ειδικές ανάγκες και δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να ξέρει, πριν την εγκατάσταση ενός προσθέτου, αν θα είναι συμβατό με την εγκατεστημένη έκδοση του Wordpress.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Wordpress 5.2 στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://wordpress.org/support/wordpress-version/version-5-2/
wordpress 9060152364427132761
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu