Loading...

Wordpress 5.2.3 - Maintenance and security release


Το Wordpress 5.2.3 είναι διαθέσιμο!

Η νέα αυτή έκδοση της εφαρμογής έρχεται για να προσφέρει 29 διορθώσεις και βελτιώσεις στις λειτουργίες της εφαρμογής, ενώ συμπεριλαμβάνει και διάφορες αλλαγές στην ασφάλεια του CMS.

Πιο συγκεκριμένα η νέα έκδοση (5.2.3) επιδιορθώνει ένα μεγάλο πλήθος κενών ασφαλείας που μπορούσαν στο παρελθόν να χρησιμοποιηθούν για επιθέσεις τύπου cross-site scripting (XSS) σε λειτουργίες όπως το dashboard, τα αποθηκευμένα σχόλια χρηστών και την προεπισκόπηση των αναρτήσεων.

Με την έκδοση αυτή διορθώνονται επίσης διάφορα σφάλματα (bugs) που επηρέαζαν προηγούμενες εκδόσεις του CMS ενώ γίνεται ενεργή προσπάθεια από την κοινότητα του Wordpress ούτως ώστε αυτές οι διορθώσεις να εφαρμοστούν και σε παλαιότερες εκδόσεις.

Μια ακόμη αλλαγή που συμβαίνει ταυτόχρονα με τη δημοσίευση της συγκεκριμένης έκδοσης του διαδεδομένου CMS είναι η αναβάθμιση της βιβλιοθήκης jQuery σε παλαιότερες εκδόσεις της εφαρμογής.

Μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ το WordPress 5.2.3 ή μέσα από το Dashboard του WordPress σας να επιλέξετε Updates και Update Now. Sites που υποστηρίζουν αυτοματοποιημένα updates έχουν ήδη αρχίσει την αυτόματη αναβάθμιση.

wordpress 1440052675593703809
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu