Loading...

MailScanner στις σειρές Business Line και Semi Dedicated Line



Με την πάροδο των ετών το διαδίκτυο γίνεται όλο και πιο πολύπλοκο, όλο και περισσότεροι χρήστες και συσκευές συνδέονται σε αυτό, όλο και πιο πολλές διαδικασίες υλοποιούνται μέσω διαδικτύου και ιδίως χρηματικές συναλλαγές, πληρωμές λογαριασμών κ.ά.

Μοιραία ο χώρος του διαδικτύου ειδικά τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος για τους ανυποψίαστους χρήστες και μια top μορφή κινδύνου είναι η εξαπάτηση μέσω email μηνυμάτων.

Όλοι λίγο-πολύ έχουμε λάβει μηνύματα είτε παραπλανητικά, είτε απειλητικά, είτε απλά ανεπιθύμητα με το email spamming και phishing (παραπλάνηση - απάτη) να λαμβάνει τεράστιες διαστάσεις και δυστυχώς να επηρεάζει τους πάντες και με πολύ άσχημες συνέπειες ιδίως στο οικονομικό κομμάτι.

Η καταπολέμηση του spamming και η προστασία από αυτό, αποτελεί βασική επιδίωξη της εταιρείας μας και συνεχώς εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες μας με όλο και περισσότερους μηχανισμούς ασφαλείας. Σε αυτό το πλαίσιο ενσωματώνουμε και την εφαρμογή MailScanner στις σειρές Business Line και Semi Dedicated Line.

Το MailScanner είναι ένα λογισμικό προστασίας για την ηλεκτρονική αλληλογραφία που διακινείται στον server, το οποίο δίνει στον εκάστοτε χρήστη τη δυνατότητα να φιλτράρει και να διαχειρίζεται τα emails του και να παραμετροποιεί τις ρυθμίσεις spam (spam settings) του λογαριασμού του όπως αυτός επιθυμεί.

Μεταξύ άλλων, επιτρέπει στον χρήστη να ελέγχει ποια emails θα λαμβάνει και ποια θα απορρίπτει, τι να κάνει στα emails που χαρακτηρίζονται ως spam (π.χ διαγραφή, προώθηση σε άλλο mail κλπ.) και από ποιες διευθύνσεις θα λαμβάνει ή θα απορρίπτει emails ανεξαρτήτως περιεχομένου (whitelist / blacklist).

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις δυνατότητες και τις λειτουργίες του MailScanner στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.ip.gr/Email/odigos-xrisis-mailscanner-509.html

web hosting 8031357306449048377
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu