Loading...

Νέα έκδοση Wordpress 5.3 "Kirk"


Τη νέα έκδοση του Wordpress (5.3) με ονομασία "Kirk" δημοσίευσε η κοινότητα του διάσημου CMS με αλλαγές στις λειτουργίες του "Block editor", ένα νέο δωρεάν θέμα (theme) με τίτλο "Twenty Twenty" και βελτιστοποιήσεις σε διάφορες λειτουργίες της εφαρμογής.

Η νέα αυτή έκδοση φέρνει μαζί της διάφορες αλλαγές και βελτιστοποιήσεις στον builder του CMS, γνωστό με την ονομασία "Block editor", με σκοπό την επέκταση των δυνατοτήτων του, τη βελτίωση της εμπειρίας χρήσης και γενικά την προσβασιμότητα (accessibility) και τη χρηστικότητα του, ενώ συνολικά στη νέα έκδοση του Wordpress έχουν προστεθεί στον builder πάνω από 150 νέα χαρακτηριστικά.

Επιπροσθέτως, στη νέα έκδοση του Wordpress, συμπεριλαμβάνεται το νέο επίσημο θέμα της εφαρμογής με τίτλο "Twenty Twenty". Το νέο αυτό θέμα έρχεται για να προσφέρει ένα ανανεωμένο look σε όσους επιλέξουν να δημιουργήσουν την ιστοσελίδα τους με αυτό.

Τέλος, στην έκδοση 5.3 συμπεριλαμβάνονται διάφορες αλλαγές και βελτιώσεις σε ήδη υπάρχουσες λειτουργίες του CMS όπως το "Site Health", ενώ έμφαση έχει δοθεί στην προετοιμασία του CMS για συμβατότητα με την έκδοση PHP 7.4 που αναμένεται στο τέλος του μήνα.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Wordpress 5.3 στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://wordpress.org/support/wordpress-version/version-5-3/
wordpress 2339321809866076220
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu