Loading...

Shared Hosting - Βρες το πακέτο που σου ταιριάζει..!

Η IP.GR, με 20 έτη εμπειρία στην παροχή hosting είναι ένας από τους μεγαλύτερους shared hosting providers στην Ελλάδα.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε 3 σειρές πακέτων Shared Hosting:

- Την Standard Line
- Την Business Line
- Την Semi Dedicated Line

Κάθε σειρά αποτελείται από 3 πακέτα (Value, Power, Premium) με κλιμακούμενες παροχές σε πόρους συστήματος. Συνολικά μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 9 διαφορετικών πακέτων φιλοξενίας (3 ανά σειρά), αυτό που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας.

Όλα μας τα πακέτα είναι ικανά να φιλοξενήσουν με ασφάλεια και ταχύτητα εφαρμογές που δεσπόζουν στις ημέρες μας στο διαδίκτυο, όπως το Wordpress, το Joomla, το Prestashop, το Opencart κ.ά. Η επιλογή του πακέτου σχετίζεται με τις προτεραιότητες του εκάστοτε πελάτη, το budget που είναι διατεθειμένος να επενδύσει για τη φιλοξενία της ιστοσελίδας του, καθώς και το αν έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές σε πόρους συστήματος (μνήμη RAM, CPU, I/O κ.ά.).

Ποιοτικά χαρακτηριστικά:

Μέσα από την πολυετή μας εμπειρία έχουμε καταγράψει και καταγράφουμε συνεχώς τις επιθυμίες και ανάγκες των πελατών μας και προσπαθούμε να παρέχουμε όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένες λύσεις σε τεχνικό επίπεδο και με τη παροχή κατάλληλα διαμορφωμένων συνδρομών φιλοξενίας.

Με αυτόν τον τρόπο έχουμε εμπλουτίσει τις σειρές Business Line και Semi Dedicated Line με πιο εξελιγμένους μηχανισμούς Backup και Restore σε επίπεδο cPanel account, προστασίας από Spam και παραμετροποίησης της συμπεριφοράς των mailboxes από τον ίδιο τον πελάτη μας κ.ά.

Σε όλα μας τα πακέτα υπάρχει κλιμάκωση στους παρεχόμενους πόρους συστήματος ώστε ανεβαίνοντας στην κλίμακα των πακέτων να παρέχεται μία συνολικά πιο βελτιωμένη υπηρεσία σε όλα τα επίπεδα, συνεπώς η μετάβαση στο επόμενο πακέτο είναι πάντοτε μια ανταποδοτική πράξη βασισμένη μετρήσιμα χαρακτηριστικά και προδιαγραφές.

Τα πακέτα της σειράς Semi Dedicated μπορεί να τα επιλέξει κανείς για τους ανωτέρω λόγους και επιπροσθέτως επειδή ο διαμοιρασμός του server γίνεται σε λιγότερα accounts, καθότι το κάθε account έχει στη διάθεσή του σημαντικούς πόρους συστήματος. Συνεπώς οι servers που εξυπηρετούν τη σειρά Semi Dedicated μοιραία εξυπηρετούν ανάγκες μικρότερου πλήθους πελατών γεγονός το οποίο αποτελεί από μόνο του ποιοτικό κριτήριο επιλογής των πακέτων αυτής της σειράς.

Ποσοτικά χαρακτηριστικά:

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να δείτε όλα τα χαρακτηριστικά των πακέτων hosting που παρέχει η εταιρεία μας, με λεπτομερή ανάλυση και επιμέρους περιγραφές για την περίπτωση που έχετε συγκεκριμένες προδιαγραφές σε πόρους συστήματος ή απλά θέλετε να κάνετε σύγκριση των πακέτων μεταξύ τους.

Ξεκινήστε την πλοήγησή σας στη σελίδα Hosting του site μας και δείτε όλα τα επιμέρους τεχνικά χαρακτηριστικά για μια πλήρη ενημέρωσή σας για τη δυναμική του κάθε πακέτου φιλοξενίας.

Το Hosting ως επένδυση:

Στην IP.GR βλέπουμε το hosting ως επένδυση από μέρους του πελάτη μας και προσπαθούμε να αποδώσουμε τα μέγιστα οφέλη σε οποιοδήποτε πακέτο φιλοξενίας και αν επιλεγεί.

Η κλιμάκωση των χαρακτηριστικών και ο ποιοτικός εμπλουτισμός των πιο μεγάλων σειρών κάνουν ακόμη πιο ξεκάθαρη την έννοια της επένδυσης στους πελάτες μας και μπορούν αισθάνονται σίγουροι ότι η υπηρεσία που τους παρέχεται είναι ανταποδοτική όποια και αν είναι αυτή και σε όλα τα επίπεδα.

Οι shared hosting λύσεις μας παρέχουν στους πελάτες μας τη δυνατότητα με χαμηλά κόστη να διατηρούν αξιόλογες υπηρεσίες απαλλαγμένοι από το άγχος διαχείρισης των υποδομών (servers, δίκτυα, ασφάλεια κ.ά.) και φυσικά εμείς είμαστε πάντοτε κοντά σας να σας στηρίξουμε στην επιλογή σας να συνεργαστείτε με την εταιρεία μας και σε ζητήματα που αφορούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Δείτε τα πακέτα hosting στην ιστοσελίδα μας..!

web hosting 178318170202091851
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu