Loading...

Νέα έκδοση Wordpress 6.0 "Arturo"

New WordPress version 6.0

Η νέα έκδοση του WordPress 6.0 κυκλοφόρησε στις 24 Μαΐου 2022 και ακούει στο όνομα "Arturo". Το όνομα δόθηκε προς τιμήν του βραβευμένου με Grammy jazz μουσικού Arturo O’Farrill, γνωστό για την επιρροή του στη σύγχρονη λάτιν τζαζ με περισσότερα από 15 άλμπουμ στο ενεργητικό του.


Η έκδοση WordPress 6.0 περιέχει περίπου 1000 βελτιώσεις και διορθώσεις σε bugs και αποτελεί τη δεύτερη major έκδοση του WordPress μέσα στο 2022.
Eπιπλέον προσφέρει στους δημιουργούς περιεχομένου μία σειρά από νέες δυνατότητες που στοχεύουν στην καλύτερη εμπειρία γραφής και σχεδίασης.

Τα κύρια σημεία τη έκδοσης 6.0 του WordPress είναι:

> Βελτιωμένη εμπειρία γραφής. Η έκδοση 6.0 περιέχει ένα μεγάλο εύρος βελτιώσεων στη γραφή, οι οποίες εφαρμόζονται τόσο στις νέες αναρτήσεις όσο και στην προσθήκη στοιχείων σε μια υπάρχουσα σελίδα.

> Εναλλαγή στυλ. Αλλάξτε την εμφάνιση του site σας με λίγα μόνο κλικ.

> Περισσότερες επιλογές προτύπων. Το WordPress 6.0 περιλαμβάνει πέντε νέες επιλογές προτύπου: author, date, categories, tag και taxonomy. Αυτά τα πρόσθετα πρότυπα παρέχουν μεγαλύτερη ευελιξία στους δημιουργούς περιεχομένου.

> Ολοκληρωμένα Μοτίβα. Τα μοτίβα θα εμφανίζονται πλέον σε ακόμη περισσότερα σημεία, όπως στην περιοχή γρήγορης εισαγωγής και κατά τη δημιουργία ενός νέου header ή footer.

> Πρόσθετα εργαλεία σχεδίασης. Η νέα κυκλοφορία περιέχει ακόμα πιο ισχυρά εργαλεία σχεδίασης, με τα οποία μπορείτε να διαχειριστείτε τα περιγράμματα, τα κενά, τα περιθώρια, την τυπογραφία και άλλα πολλά σε μία συλλογή από blocks.

> Καλύτερη προβολή λίστας. Η προβολή λίστας μπορεί εύκολα να ανοίξει και να κλείσει. Από προεπιλογή είναι σε σύμπτυξη και επεκτείνεται αυτόματα στην τρέχουσα επιλογή κάθε φορά που επιλέγετε ένα block.

> Διαχείριση κλειδώματος block. Τώρα μπορείτε να κλειδώσετε τα block σας. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την επιλογή για μετακίνηση ενός μπλοκ, για κατάργηση ενός block ή και τα δύο.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το WordPress 6.0, μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: 
https://wordpress.org/news/2022/05/arturo/

wordpress 1453947491274365002
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu