Loading...

3 εργαλεία για μαζική αποστολή email



Εν έτει 2023, μήπως το email marketing έχει πεθάνει; Το Digital Marketing δεν επικεντρώνεται πλέον αποκλειστικά στα Social Media και τους Influencers;


Η απάντηση είναι πολύ απλή. Φυσικά και όχι.


Με παραπάνω από 4 δις ενεργούς χρήστες καθημερινά, μόνο νεκρό δεν μπορείς να πεις το Email Marketing. Μάλιστα, το 50% του αγοραστικού κοινού, δήλωσε πως κάνει αγορές μέσω διαφημιστικών email, τουλάχιστον μια φορά τον μήνα.


Επομένως, ελπίζουμε να έχεις καταλάβει έως τώρα, πως πρέπει να ξεκινήσεις το Email Marketing, ΧΘΕΣ!


Πώς να ξεκινήσω το Email Marketing;


Ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία, αν όχι το σημαντικότερο, που θα χρειαστείς θα είναι η πλατφόρμα αποστολής των emails.


Παρακάτω θα αναλύσουμε τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες τριών επιλεγμένων τέτοιων παρόχων.


Τρία εργαλεία για μαζική αποστολή email


Πλατφόρμα Χαρακτηριστικά Δωρεάν υπηρεσίες
Brevo (Sendinblue)
  • SMS & WhatsApp καμπάνιες
  • Drag & Drop builder
  • Α/Β δοκιμές

(9.000 emails/μήνα)
Mailjet
  • Απεριόριστες επαφές
  • Στατιστικά παράδοσης
  • Δυναμικό περιεχόμενο

(6.000 emails/μήνα)
Elastic Email
  • Editor για Landing Pages
  • Προγραμματισμός αποστολής
  • Ζωντανή παρακολούθηση παράδοσης

(3.000 emails/μήνα)


1. Brevo (Sendinblue)


Το Brevo αποτελεί μία εξαιρετικά προσιτή αλλά και ταυτόχρονα ποιοτική λύση για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.


Το δωρεάν πακέτο που προσφέρει το Brevo δίνει αρκετές ευελιξίες και δυνατότητες, συγκριτικά με τους δημοφιλείς του ανταγωνιστές.


Σημαντικότερη από αυτές, αποτελεί το Marketing Automation, μέσω του οποίου λειτουργούν αυτοματοποιημένοι μηχανισμοί οι οποίοι πυροδοτούνται αναλόγως την περιήγηση που έχει κάνει ο εκάστοτε χρήστης. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις όπως αυτές των Εγκαταλελειμμένων Καλαθιών (Abandoned Carts) του e-shop, αυξάνοντας σημαντικά τον τζίρο και το πελατολόγιό σου.


Επιπλέον, ενσωματωμένο με την πλατφόρμα του Email Marketing, υπάρχει και ένα εύχρηστο Sales CRM μέσω του οποίου μπορείς να διαχειριστείς τα Deal Pipeline της επιχείρησής σου, να οργανώσεις τα τρέχοντα Tasks σου, καθώς και να προγραμματίσεις τα Meetings σου!





2. Mailjet


Το Mailjet είναι επίσης μια αξιόπιστη λύση για τις Email καμπάνιες σου.


Ένα σημαντικό πλεονέκτημα που προσφέρει το Mailjet είναι η δυνατότητα ταυτόχρονης επεξεργασίας από διαφορετικούς χρήστες, υποστηρίζοντας έτσι την συνεργατική δουλειά εντός του τμήματος Marketing, σε ζωντανό χρόνο.


Επιπλέον μπορείς να χρησιμοποιήσεις έτοιμα templates, από μια τεράστια γκάμα επιλογών που προσφέρει η πλατφόρμα. Με έναν απλό Drag & Drog editor, μπορείς να προσαρμόσεις έτοιμα, αποδοτικά αλλά πάνω απ' όλα Responsive emails.


Τέλος, το Mailjet είναι πλήρως συμβατό με πάνω από 100 τρίτες εφαρμογές διευκολύνοντας έτσι ακόμη περισσότερο την ενσωμάτωσή του με άλλες πλατφόρμες που τυχόν να χρησιμοποιείς, όπως το WordPress, Prestashop και HubSpot.





3. Elastic Mail


Κλείνοντας, το Elastic Mail είναι μια εξίσου ιδανική λύση για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν την αποστολή μαζικών emails.


Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του, αποτελεί η δυνατότητα κατασκευής και σχεδίασης Landing Pages και Pop - Ups, πέραν των Emails.


Επιπλέον, το Elastic Μail παρέχει και χρονοπρογραμματισμό για τις καμπάνιες καθώς και ζωντανά στατιστικά απόδοσης των email σου.







Συνοψίζοντας, το Email Marketing, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα από τα βασικά κανάλια marketing της επιχείρησής σου, αυξάνοντας σημαντικά τον τζίρο και το πελατολόγιό σου.

Τα εργαλεία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για την δημιουργία αυτών των προωθητικών ενεργειών είναι ποικίλα, ωστόσο εμείς εστιάσαμε σε τρία επιλεγμένα και προσιτά για κάθε τύπο επιχείρησης.


top 3230452039544078280
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu