Loading...

Νέες καταλήξεις domain .reisen .town .toys .university

Αυτή την εβδομάδα ταξιδέψτε, γίνετε.. “talk of the town”, παίξτε και μάθετε νέα πράγματα με τις νέες καταλήξεις domain που έρχονται στην IP.GR!

Από τις 30/07/2014, τέσσερις νέες και άκρως ενδιαφέρουσες καταλήξεις θα είναι πλέον διαθέσιμες για κατοχύρωση, μέσω της IP.GR. Βρήκαμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα νέα domains και σας τις παραθέτουμε εδώ!

.reisen domain name

Ταξιδέψτε τους με ένα .reisen!

To .reisen είναι ένα domain που φτιάχτηκε για τα τουριστικά γραφεία και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες! “Reisen” είναι μια παλιά αγγλική λέξη για το ταξίδι. Πλέον, όλα τα γερμανόφωνα κράτη χρησιμοποιούν αυτήν ακριβώς την έκφραση για να περιγράψουν την έννοια του ταξιδιού. Εάν το site σας σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με τα ταξίδια, ένα .reisen domain είναι η ιδανική λύση για να απευθυνθείτε στους γερμανόφωνους πελάτες σας και να αυξήσετε τους επισκέπτες του site σας και φυσικά τα έσοδά σας.

Οι Γερμανοί φημίζονται για την αγάπη τους στα ταξίδια. Αν είστε ταξιδιωτικός πράκτορας που απευθύνεται σε γερμανόφωνους πελάτες, ταξιδιωτικός σύμβουλος, ιδιοκτήτης εταιρείας ενοικίασης ή ξενοδοχειακής μονάδας, ή ακόμη και blogger ταξιδιωτικών εμπειριών, ένα domain .reisen είναι ο ιδανικός προορισμός σας!

.town domain name

Βάλτε την πόλη σας στο χάρτη του Internet με ένα domain .town!

Ένα domain .town είναι η ιδανική επιλογή για κοινότητες, κυβερνητικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις, αλλά και για οποιονδήποτε άλλο επιθυμεί να σχετίζεται με τη λέξη “town”, δηλαδή “πόλη”. Είναι ένα domain που εύκολα μπορεί να απομνημονευθεί από κάποιον και για αυτό ακριβώς το λόγο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν εμπορικό σήμα. Είναι πολύ ευέλικτο στη χρήση του και δίνει σε όποιον το χρησιμοποιεί τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα domain με πραγματικά μεγάλη αξία σε όρους διαφήμισης και marketing.

Επιπλέον, καθώς το ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού που διαμένει σε πόλεις συνεχίζει να αυξάνεται, δεν είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσει κανείς πόσο μεγάλη είναι η ανάγκη να μένει συνδεδεμένος με την τοπική αγορά μιας πόλης. Ένα .town domain μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από ιδιώτες, όσο και από επιχειρήσεις όχι μόνο σαν επικοινωνιακό εργαλείο, αλλά και σαν ιδιαίτερα αποδοτικό μέσο προβολής του εμπορικού τους σήματος στο κοινό μιας συγκεκριμένης πόλης.


.toys domain name

Έχετε κατάστημα παιχνιδιών? Κάντε το γνωστό σε όλους με ένα .toys!

Και ποιος δεν αγαπά τα παιχνίδια? Η βιομηχανία των παιχνιδιών παγκοσμίως για το προηγούμενο έτος συγκέντρωσε πωλήσεις της τάξης των 84 δισεκατομμυρίων δολαρίων! Επίσης, έχει καταγραφεί ενδεικτικά η τάση πολλών καταναλωτών να στρέφονται στο διαδίκτυο για την αγορά παιχνιδιών κάθε είδους. Φανταστείτε τι είδους ευκαιρίες μπορούν να δημιουργηθούν σε μια τέτοια αγορά, παγκόσμιας εμβέλειας! Γίνετε και εσείς μέλος αυτής της αγοράς και διακριθείτε με ένα .toys domain!

Είτε είστε κατασκευαστής παιχνιδιών είτε απλά κατάστημα λιανικής πώλησης, η κατάληξη .toys σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα domain που θα κάνει τη διαφορά και θα μένει εύκολα στη μνήμη των πελατών σας, για να σας εντοπίζουν πιο εύκολα και να επιστρέφουν ξανά σε εσάς.


.university domain name

Κάντε την ανώτατη εκπαίδευση.. διαδικτυακή με το domain .university!

Ένα .university domain είναι ο απαραίτητος “εξοπλισμός” για όλα τα κολέγια και τα πανεπιστημιακά ιδρύματα! Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται για να προσελκύσουν νέους ενδιαφερόμενους. Ένα domain .university μπορεί να χρησιμοποιηθεί για on line φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή για εκπαίδευση εξ' αποστάσεως.

Οι μεγαλύτεροι εκπαιδευτικοί οργανισμοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν το domain .university για να δημιουργήσουν ακόμη και το δικό τους κοινωνικό δίκτυο! Σε ένα site .university θα μπορεί επίσης να βρει κάποιος αξιόπιστες πληροφορίες για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, είτε επίσημες είτε ανεπίσημες.

Η κατάληξη .university είναι η ιδανική επιλογή για τα πανεπιστήμια και για κάθε είδους εκπαιδευτικό ίδρυμα, για τα websites που παρέχουν πληροφορίες και αξιολογούν τα ιδρύματα αυτά, για τα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και για τα on line πανεπιστήμια που παρέχουν μόνο εκπαίδευση εξ' αποστάσεως και τους συνεργάτες τους.
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu