Loading...

Έξι νέες καταλήξεις domain έφτασαν στην IP.GR!

Από τις 06/08/2014, έξι νέες καταλήξεις είναι πλέον διαθέσιμες για κατοχύρωση μέσω της IP.GR. Ανακαλύψτε τα πάντα για τη χρησιμότητα και την αξία των νέων domains και επιλέξτε αυτή που ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες του δικού σας site! 


  • Το domain των stars - .actor!
Ήρθε το domain ειδικά για τον κόσμο του θεάματος και τους υπάρχοντες και μελλοντικούς stars! Ανεξάρτητα ποιο είναι το αντικείμενο ή το κοινό σας, το .actor domain σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλετε τη δουλειά σας και να χτίσετε την καριέρα σας. Το .actor είναι μια κατάληξη που οι επισκέπτες του site σας θα αναγνωρίζουν αμέσως και θα θυμούνται. Ένα .actor domain μπορεί να σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με παραγωγούς, υπεύθυνους casting, ατζέντες, μάνατζερς και οποιονδήποτε άλλο σχετίζεται με το χώρο σας!


  • Το domain που θα κάνει το site σας να ..ροκάρει - .rocks!
To .rocks είναι απλά το domain με τις άπειρες χρήσεις! Προσθέστε πριν από την κατάληξη οτιδήποτε σας αρέσει, το όνομά σας, την επιχείρησή σας, το μαγαζί σας και δημιουργήστε το πιο μοντέρνο όνομα για το site σας! Φτιάξτε ένα domain με το αγαπημένο σας πράγμα και την κατάληξη .rocks και δημιουργήστε ένα site αφιερωμένο στο αντικείμενο που αγαπάτε. Εκτός από τη μεταφορική του ερμηνεία, το domain αυτό είναι κατάλληλο και για όσους ασχολούνται πραγματικά με ...πέτρες (rocks), όπως οι γεωλόγοι, οι μεταλλειολόγοι, οι οικοδόμοι, οι κατασκευαστικές εταιρίες, οι εταιρίες που εμπορεύονται οικοδομικά υλικά και φυσικά, τα κοσμηματοπωλεία, αφού και οι πολύτιμες δεν παύουν να είναι πέτρες!

  • Το νέο χιουμοριστικό domain - .fail!
Τι σημαίνει fail? Είναι η κατάλληλη έκφραση όταν κάτι πάει καταστροφικά (και ξεκαρδιστικά) λάθος! Είναι ακριβώς το κατάλληλο domain για τις πιο αστείες και αμήχανες φωτογραφίες, τα πιο.. ντροπιαστικά video και τις πλέον αστείες και ανορθόγραφες ατάκες που έχουν δημοσιευτεί online! Εκτός από τη χιουμοριστική πλευρά του, ένα .fail domain μπορεί να χρησιμοποιηθεί για sites με περιπτώσεις κακών επιχειρηματικών πρακτικών ή για sites με κριτικές για καθόλου ποιοτικά και αποτελεσματικά προϊόντα. Ποιο είναι το δικό σας.... .fail online?
  • Ένα αξιόπιστο domain για το χρηματοοικονομικό τομέα -.financial!
Η κατάληξη domain .financial σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε domains σχετικά με τον κλάδο των χρηματοοικονομικών, το οποίο είναι εύκολο να απομνημονευθεί και κατά συνέπεια να χρησιμοποιηθεί και σαν εμπορικό σήμα. Είναι ένας ιδανικός τρόπος να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας σε ένα στοχευμένο κοινό και να διακριθείτε από τον ανταγωνισμό!

  • Το απαραίτητο domain για επιχειρήσεις και πωλήσεις - .limited!
Limited”, δηλαδή ltd, είναι μια κατηγορία επιχειρήσεων που αντιστοιχεί στις δικές μας ΕΠΕ. Οποιαδήποτε επιχείρηση που ανήκει σε αυτή την κατηγορία μπορεί να συνδυάσει την κατάληξη .limited με το εμπορικό της σήμα, για να δημιουργήσει τη δική της μοναδική εταιρική ταυτότητα στο διαδίκτυο! “Limited” δηλαδή περιορισμένη, μπορεί επίσης να είναι μια έκπτωση, μια προσφορά ή ένα κουπόνι. Χρησιμοποιήστε την κατάληξη .limited στο site λιανικών πωλήσεων που διαθέτετε και δείτε τις πωλήσεις σας να εκτοξεύνται!

  • To ...απίστευτο domain - .wtf!
Εάν υπάρχει μία κατάληξη που θα κάνει σίγουρα... εντύπωση, αυτό είναι το .wtf. Για όσους δε γνωρίζουν, το wtf είναι μια από πιο τις γνωστές εκφράσεις που χρησιμοποιούνται στην καθομιλουμένη από νέους αλλά και μεγαλύτερους. Αποτελεί έκφραση δυσπιστίας, θυμού αλλά και έκπληξης ή θαυμασμού, ενώ άλλες φορές χρησιμοποιείται για να περιγράψει κάτι πραγματικά περίεργο και αξιοπρόσεχτο. To Internet είναι γεμάτο από ξεκαρδιστικό, εκκεντρικό ή και απλά περίεργο περιεχόμενο και η κατάληξη .wtf είναι ο τέλειος όρος για να περιγράψει όλο αυτό! Εάν έχετε ένα site που απευθύνεται σε αυτή την ιδιόμορφη διαδικτυακή κουλτούρα, ένα .wtf domain είναι ο τέλειος τρόπος να ξεχωρίσετε από όλα τα υπόλοιπα αντίστοιχα sites και να δημιουργήσετε έναν αξιομνημόνευτο online προορισμό!

Εσείς είδατε τα καινούρια domains στην IP.GR? Βρείτε τώρα το δικό σας!

Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu