Loading...

Νέες καταλήξεις domain .cash .fund . investments .tax .haus και .bio

Έρχονται οι νέες καταλήξεις της εβδομάδας!

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε, έξι νέες, άκρως ενδιαφέρουσες καταλήξεις domain θα γίνουν διαθέσιμες για κατοχύρωση. Από 20 Αυγούστου θα μπορείτε να κατοχυρώνετε τα δικά σας μοναδικά domains με καταλήξεις: .cash , .fund, .investments , .tax και .haus , ενώ στις 21 Αυγούστου θα γίνει διαθέσιμη και η κατάληξη .bio.

Μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για τις νέες καταλήξεις εδώ!

.cash: ένα domain..όλα τα λεφτά!

Το .cash είναι το νέο domain που αποτελεί μια σχετική και απόλυτα στοχευμένη λέξη κλειδί για οποιοδήποτε website σχετίζεται με το χρήμα και τα χρηματοοικονομικά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επενδυτές, εταιρίες συμβούλων, μετατροπείς συναλλαγματικής ισοτιμίας, blogs που σχετίζονται με τα χρηματοοικονομικά και πολλά ακόμη. Ένα .cash domain είναι και το ίδιο μια επένδυση. Καθώς γίνεται τώρα διαθέσιμο, υπάρχουν σίγουρα πολλά διαθέσιμα domains με κατάληξη .cash τα οποία είναι γενικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιοδήποτε σκοπό, γεγονός που τους δίνει μεγάλη αξία.

Αποκτήστε και εσείς το δικό σας .cash domain!

.fund: το domain που σχετίζεται με το κεφάλαιο!

.Fund σημαίνει κεφάλαιο, καταπίστευμα. Είναι η τέλεια κατάληξη domain για τράπεζες, διαχειριστές κεφαλαίων και άλλων οικονομικών υπηρεσιών και για όλα τα είδη των κεφαλαίων, όπως τα αμοιβαία κεφάλαια υψηλού κινδύνου και τα αμοιβαία κεφάλαια, είτε αυτά χρησιμοποιούνται για χρηματοδότηση ή λήψη κονδυλίων. Σε ένα .fund θα μπορεί κανείς να αναζητήσει πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση κεφαλαίων, τα αμοιβαία κεφάλαια και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με την έννοια του κεφαλαίου και τις συναλλαγές. Ένα domain .fund είναι αρκετά συγκεκριμένο ώστε οι χρήστες να αναγνωρίζουν άμεσα το σκοπό για τον οποίο χρησιμοποιείται και αρκετά γενικό ώστε να μπορεί να αξιοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Βρείτε και εσείς το .fund που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες!

.investments : ένα διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο αξιών!

Όταν αναφερόμαστε στις επενδύσεις στο διαδίκτυο, κύριο μέλημα όλων είναι η ύπαρξη ιστοσελίδων και εφαρμογών που να είναι αξιόπιστες για τους επενδυτές κάθε είδους από τους διαχειριστές κεφαλαίων, μέχρι τις χρηματιστηριακές εταιρίες και τις κτηματομεσιτικές επιχειρήσεις. Καθώς όλο και περισσότερα τμήματα της οικονομίας μεταφέρονται online, το .investments είναι η νέα κατάληξη που θα συμβάλει στην ενίσχυση της αξιοπιστίας των επενδυτικών συναλλαγών μέσω Internet. Από τους τραπεζίτες, μέχρι τους δημοσιογράφους και τους bloggers, όλοι θα επωφεληθούν από ένα .investment domain.

Επενδύστε και εσείς σε ένα .investment σήμερα!

.tax: ένα domain για να υποβάλετε τους φόρους σας.

Πλέον, όλο και περισσότεροι άνθρωποι προετοιμάζουν και υποβάλλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις μέσα από ηλεκτρονικές υπηρεσίες. Παρόλα αυτά, πολλοί είναι αυτοί που προτιμούν ακόμη την τυπική διαδικασία μέσω της κατάθεσης των έντυπων εγγράφων στις αρμόδιες υπηρεσίες, καθώς διατηρούν ακόμη αμφιβολίες για την αξιοπιστία της online υποβολής. Τώρα ήρθε ένα εξειδικευμένο domain, το .tax το οποίο αναμένεται να ενισχύσει την αξιοπιστία όλων των εφαρμογών και των websites που σχετίζονται με θέματα φορολογίας. Λογιστές, δικηγόροι με αντικείμενο το φορολογικό δίκαιο, αλλά και οποιοδήποτε άλλο site έχει σαν αντικείμενο φορολογικά ζητήματα, μπορούν τώρα να αποκτήσουν ένα domain που αναφέρεται ακριβώς στο αντικείμενό τους. Αν και το δικό σας αντικείμενο σχετίζεται με τους φόρους και τη φορολογία, αποκτήστε και εσείς ένα .tax domain!

.haus: ένα “σπίτι” για το δικό σας website!

Haus” σημαίνει σπίτι στα Γερμανικά. Είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται κάθε επιχείρηση ή άτομο που εμπλέκεται στην οικοδομική βιομηχανία ή στα κτηματομεσιτικά, σε γερμανόφωνες χώρες. Είναι επίσης ιδιαίτερα χρήσιμο για επιχειρήσεις που περιέχουν τη λέξη “σπίτι” στην επωνυμία τους. Μηχανικοί, αρχιτέκτονες και κατασκευαστικές εταιρίες μπορούν να επωφεληθούν τα μέγιστα από ένα .haus domain καθώς είναι άμεσα αναγνωρίσιμο όνομα, τόσο στους κλάδους των κατασκευών και των κτηματομεσιτικών, όσο και από τους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δώστε και εσείς ένα σπίτι στο site σας με ένα .haus domain!


.bio: ένα domain, πολλές χρήσεις!

Ένα .bio είναι ένα “πολυχρηστικόdomain. Αρχικά, είναι το ιδανικό domain για ανταλλαγή βιογραφικών. Μοιραστείτε το βιογραφικό σας με όλο τον κόσμο με ένα μοναδικό, σύντομο και εξατομικευμένο domain .bio. Προωθήστε τον εαυτό σας και τις ικανότητες σας και προβάλετε την εμπειρία σας με το δικό σας .bio website. To .bio είναι επίσης το domain που δημιουργήθηκε για τα οργανικά τρόφιμα και τις βιολογικές καλλιέργειες. Το .bio προέρχεται από την ελληνική γλώσσα και συγκεκριμένα τη λέξη “βίος” που σημαίνει ζωή. Το πρόθεμα αυτό χρησιμοποιείται για το σχηματισμό αναρίθμητων λέξεων όπως η βιογραφία, η βιολογία, ο βιοκλιματικός και οι βιοτεχνολογίες. Επίσης χρησιμοποιείται σαν παγκόσμιος όρος για να προσδιορίσει προϊόντα και πρακτικές που σχετίζονται με τη βιολογική γεωργία και τα τρόφιμα. Εσείς επιλέξτε το δικό σας .bio και χρησιμοποιήστε το όπως ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες!

Μην καθυστερείτε! Τα νέα domains θα είναι διαθέσιμα άμεσα στις επόμενες ημέρες. Ανακαλύψτε και εσείς το domain που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας website και αποκτήστε το στην IP.GR!
domain names 4654668627252896499
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu