Loading...

Νέες καταλήξεις domain .fitness .schule .furniture .discount


.Discount, .Furniture, .Fitness και .Schule: έρχονται αυτή την εβδομάδα στην IP.GR!

Αυτή την εβδομάδα κερδίζουμε χρήματα, αλλάζουμε την "επίπλωση" του site μας, ασχολούμαστε με την διατροφή και την άσκησή μας και ..επιστρέφουμε στα σχολεία! Πως? Με τα νέα domains που θα γίνουν διαθέσιμα τις επόμενες ημέρες. Μάθετε πρώτοι όλα όσα χρειάζεται για αυτά και καινοτομήστε, αξιοποιώντας τα για το δικό σας website!

.discount: το domain που σας γλιτώνει χρήματα!

Το Διαδίκτυο έχει αλλάξει για πάντα τον τρόπο που κάνουμε τις αγορές μας. Όλοι αναζητούν πλέον την καλύτερη διαθέσιμη τιμή και το νέο domain .discount μπορεί να τους βοηθήσει να εξοικονομήσουν χρήματα. Ένα .discount domain κάνει πολύ πιο εύκολη την αναζήτηση των καλύτερων προσφορών, χωρίς να χρειάζεται κανείς να κάνει κλικ προηγουμένως σε αναρίθμητα sites. Αυτή η νέα κατάληξη domain είναι ευέλικτη αλλά και πολύ συγκεκριμένη και φτιάχτηκε για να διευκολύνει τους χρήστες του Internet να εξοικονομούν χρήματα από τις αγορές τους.

.fitness: αλλάξτε τρόπο ζωής με ένα domain!

Το .fitness (fitness σημαίνει υγεία, καλή φυσική κατάσταση) δεν είναι απλά ένα domain, είναι πραγματικά τρόπος ζωής. Μια απλή αναζήτηση για τη λέξη fitness στις μηχανές αναζήτησης επιστρέφει περισσότερα από 442 εκατομμύρια αποτελέσματα. Όλοι προσπαθούν πλέον να κάνουν το fitness μέρος και της δικής τους ζωής με άσκηση και υγιεινή διατροφή. Και όλοι στρέφονται στο Internet για πληροφορίες και συμβουλές. Με ένα .fitness domain, αυτή η αναζήτηση γίνεται τώρα πολύ πιο εύκολη. Γυμναστήρια, συμβουλές διατροφής, ασκήσεις, συνταγές και όλα όσα σχετίζονται με την υγεία και την άσκηση έχουν τώρα το δικό τους domain - .fitness!

.furniture: domain για επιχειρήσεις, τεχνίτες και ..νοικοκύρηδες!

Όπως και άλλες εκφράσεις του προσωπικού στυλ, τα έπιπλα (furniture) έχουν μια μακρά και συναρπαστική ιστορία. Έχουν τόσο λειτουργικό όσο και αισθητικό ρόλο στη ζωή μας. Τα έπιπλα είναι αυτά που μετατρέπουν ένα οίκημα σε σπίτι! Το Internet έχει επιφέρει πολλές αλλαγές και στην αγορά του επίπλου, δίνοντας έμφαση στην τάση do-it-yourself, παρέχοντας απεριόριστη έμπνευση, και φέρνοντας την παγκόσμια αγορά στα δάχτυλά μας. Το να μοιράζεται κανείς το προσωπικό του γούστο στη διακόσμηση έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικτυακής κοινωνικότητας. Μοιραστείτε και το δικό σας με το κατάλληλο domain. Επιλέξτε ένα .furniture!

.schule: το domain της γνώσης!

Schule σημαίνει σχολείο στα γερμανικά. Ανεξάρτητα αν το θεωρεί κανείς προνόμιο ή αναφαίρετο δικαίωμα, η εκπαίδευση είναι πραγματικά ένα δώρο στη ζωή μας. Μας παρέχει τα εφόδια που χρειαζόμαστε και βελτιώνει τον τρόπο λειτουργίας των επιμέρους κοινοτήτων αλλά και ολόκληρου του κόσμου. Η ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει επηρεάσει πολύ και τον κλάδο της εκπαίδευσης. Online προγράμματα και μαθήματα δίνουν πλέον ένα ευρύτερο πεδίο επιλογής στους ενδιαφερόμενους. Ο ανταγωνισμός πλέον μεταξύ των παρόχων είναι τεράστιος. Για οποιαδήποτε οντότητα παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης, το Διαδίκτυο είναι αποτελεί κρίσιμο θεμέλιο λίθο τόσο για τη λειτουργία όσο και για το ιστορικό του οργανισμού. Τώρα για όλους τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς στο διαδίκτυο ήρθε το δικό τους domain: .schule!

Εσείς ποιο domain θα επιλέξετε? Βρείτε το τώρα στην IP.GR!
domain names 794613007600939250
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu