Loading...

Νέες καταλήξεις domain .audio .claims .credit .creditcard .gratis .hiphop .juegos

Διαχειριστείτε το προσωπικό σας "χαρτοφυλάκιο" με τις νέες καταλήξεις αυτής της εβδομάδας!

Η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου φέρνει πολλές νέες και άκρως χρήσιμες καταλήξεις domain. Πέντε νέες καταλήξεις σχετίζονται με το χρήμα και τη διαχείρισή του, ενώ προστέθηκαν και άλλες τρεις που σχετίζονται με τη μουσική, τον ήχο και τα παιχνίδια. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για τα νέα domains που θα γίνουν άμεσα διαθέσιμα!


Χρησιμοποιήστε ένα .claims domain για την επιχείρησή σας!

Το νέο domain .claims είναι ιδανικό για κάθε επιχείρηση που ασχολείται με αξιώσεις οποιουδήποτε τύπου. Από τα δικηγορικά γραφεία, μέχρι τις ασφαλιστικές εταιρείες, όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα .claims domain για να προωθήσουν με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, είτε ενημερώνοντας υπάρχοντες πελάτες, είτε διαφημίζοντας τα σε νέους ενδιαφερόμενους. Για παράδειγμα, μια ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες της να υποβάλουν αιτήσεις μέσω του online συστήματος της. Ένα .claims website είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διαχωριστεί αυτή η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από την αγορά ασφαλιστικών πακέτων. Το .claims είναι η απάντηση στις ανάγκες των ασφαλιστικών ομίλων που δραστηριοποιούνται ηλεκτρονικά!

Επεκτείνετε τις δυνατότητές σας με ένα .credit!

Ένα domain .credit μπορεί να καταχωρηθεί από οποιοδήποτε άτομο, ομάδα ή επιχείρηση και είναι ιδανικό για τις εταιρείες πιστωτικών καρτών, τους πιστωτές, τους αξιολογητές και τους παρόχους πιστοληπτικής ικανότητας, τους ομίλους διαχείρισης χρεών, τα websites που παρέχουν συμβουλές σχετικά με τη διαχείριση χρεών και δανείων και οποιονδήποτε άλλο σχετίζεται με τη λέξη "credit". Επιλέξτε ένα .credit domain και για το δικό σας website και αποκτήστε ένα πολύ καλό εργαλείο marketing για να προωθήσετε την online παρουσία σας και να αυξήσετε την προβολή της επιχείρησής σας ή του αντικειμένου ενδιαφέροντός σας.

Δημιουργήστε ένα νέο χώρο υποβολής αιτήσεων για πιστωτικές κάρτες με το .creditcard domain!

Οι τράπεζες, οι πιστωτικές ενώσεις, και οι εταιρείες πιστωτικών καρτών μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα .creditcard domain για να δημιουργήσουν εξειδικευμένες τοποθεσίες στο Internet με πληροφορίες για τις πιστωτικές κάρτες τους. Όταν πρόκειται για την επιλογή της σωστής πιστωτικής κάρτας, οι επιλογές μπορεί είναι πολλές και αποπροσανατολιστικές. Με το καινούριο domain .creditcard, οι εταιρείες πιστωτικών καρτών και οι τράπεζες θα μπορούν να παρέχουν στους πελάτες τους τις αναγκαίες πληροφορίες. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τους καταναλωτές να λαμβάνουν συνειδητές αποφάσεις, αποφεύγοντας το άγχος. Οι τράπεζες δεν είναι οι μόνες που μπορούν να επωφεληθούν από ένα domain name με κατάληξη .creditcard. Blogs και sites με κριτικές μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το extension .credicard για να μοιραστούν πληροφορίες που μπορεί να έχουν στη διάθεσή τους για διάφορες πιστωτικές κάρτες.

Τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι ... .gratis!

Το .gratis! θα γίνει η διαδικτυακή ταμπέλα για τις καλύτερες προσφορές στο διαδίκτυο. Οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο θα επισκέπτονται πρώτα τα .gratis websites, επειδή δεν θα υπάρχει καλύτερος τρόπος να βρουν αυτό που χρειάζονται δωρεάν! Η μεγάλη ποικιλία ονομάτων που μπορεί να δημιουργήσει κανείς με την κατάληξη .gratis, γεννά άπειρες δυνατότητες εκμετάλλευσης μέσω του marketing, για κάθε είδους επιχειρήσεις που προσφέρουν δωρεάν προϊόντα ή υπηρεσίες. Είτε χρησιμοποιηθεί για διαφημιστικά ή συμπληρωματικά δώρα ή για ανοιχτό λογισμικό, ένα “.gratis” website θα φέρνει τους μελλοντικούς σας πελάτες ένα βήμα πιο κοντά στην αγορά!

Τα πάντα για τον ήχο σε ένα .audio!

Το .audio αναμένεται να γίνει ο απόλυτος προορισμός online για οτιδήποτε σχετίζεται με τον ήχο! Αυτό το εξειδικευμένο domain θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας του ήχου να αξιοποιήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους για να κατοχυρώσουν τα πιο ιδιαίτερα και περιγραφικά domains για τα websites τους. Από τα παραδοσιακά μέσα μετάδοσης του ήχου, μέχρι τα αποκλειστικά ηλεκτρονικά, τα podcasts και τα διαδικτυακά media, όλοι θα έχουν πλέον τη δημιουργική ελευθερία που χρειάζονται για να καταλήξουν στα πιο μοναδικά και αξιομνημόνευτα domains. Αντίστοιχα, για τους δημιουργούς και τους ακροατές, η αναζήτηση αρχείων ήχου για τις ανάγκες τους θα γίνει πλέον -με τη χρήση των .audio domains - πιο απλή από ποτέ!

Το να προσδιορίσετε τον εαυτό σας σαν online πηγή ήχου, δε χρειάζεται τίποτα περισσότερο από ένα domain name .audio. Οι επισκέπτες του site σας θα γνωρίζουν από την πρώτη ματιά τι προσφέρετε και θα μπορούν να το θυμούνται εύκολα για να επιστρέφουν σε αυτό κάθε φορά που χρειάζονται κάτι. Όπως συμβαίνει με τις ήδη καθιερωμένες, έτσι και οι νέες επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν την κατάληξη .audio για να δημιουργήσουν μια πιο εξειδικευμένη παρουσία στο Ίντερνετ και να διακριθούν από τον ανταγωνισμό!

Μπείτε στο χάρτη της μουσικής με ένα .hiphop domain!

Το να ξεχωρίσει κανείς και να κάνει τη διαφορά, μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολο ειδικά σε χώρους όπως η μουσική βιομηχανία. Παρόλα αυτά, το σωστό domain μπορεί να προκαλέσει την προσοχή του κοινού που σας ενδιαφέρει. Με ένα .hiphop domain μπορείτε τώρα να διακριθείτε και να προσελκύσετε ακριβώς τους ανθρώπους που έχουν σημασία για εσάς! Η hip hop κουλτούρα αποκτά τώρα το δικό της διαδικτυακό "σπίτι" με την κατάληξη .hiphop! Αυτή η κατάληξη είναι ιδανική για ένα μεγάλο κομμάτι επαγγελματιών που σχετίζονται με τη μουσική, όπως οι DJ's, οι MC's, οι ράπερς, οι χορευτές hip hop και πολλοί άλλοι.

Παίξτε με ένα .juegos!

Με την εμφάνιση των νέων καταλήξεων, η ραγδαία αναπτυσσόμενη βιομηχανία των παιχνιδιών έχει πλέον πολλές επιλογές όταν πρόκειται για την κατοχύρωση σχετικών και με αξία σε όρους marketing και διαφήμισης domain names. Τώρα στη λίστα αυτών των επιλογών έρχεται να προστεθεί και η κατάληξη .juegos. "Juegos" στα Ισπανικά σημαίνει "παιχνίδια". Είναι η πλέον κατάλληλη επιλογή για gamers, καταστήματα παιχνιδιών, websites παιχνιδιών και πολλά ακόμη. Χρησιμοποιήστε ένα .juegos domain για οποιαδήποτε παρουσία στο διαδίκτυο που σχετίζεται με τα παιχνίδια, από fora με συζητήσεις, συντομεύσεις και τρικ για online παιχνίδια, μέχρι ηλεκτρονικά καταστήματα πώλησης τόσο συμβατικών όσο και ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

Επισκεφθείτε και εσείς το site της IP.GR και κατοχυρώστε σήμερα το domain που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και τις δικές σας ανάγκες!
domain names 2132592324174707731
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu