Loading...

15 Νέες καταλήξεις domain .website .host .press .vodka .cooking κ.ά.

Αυτή την εβδομάδα έρχονται 15 νέες καταλήξεις domain, με μεγάλο πεδίο εφαρμογών. Διάλεξε τη δική σου τώρα!

Η τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου είναι εδώ και μαζί της έρχονται 15 νέες καταλήξεις domain με πολύ ευρεία θεματολογία. Μεταξύ αυτών μπορείτε να βρείτε domains που συνδέονται με δραστηριότητες γύρω από την ψυχαγωγία, τη διασκέδαση και τα hobbies, αλλά και ονόματα που σχετίζονται με την θρησκεία και την εκκλησία, τον τουρισμό, τα έντυπα μέσα ενημέρωσης, την πολιτική, αλλά και το ίδιο το διαδίκτυο.

Αγαπάτε τη μαγειρική? Δείξτε το ταλέντο και τη δημιουργικότητά σας με ένα .cooking domain! Αν περνάτε τον ελεύθερό σας χρόνο ψαρεύοντας και θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες και τις τεχνικές σας με όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται, προτιμήστε ένα .fishing domain. Το πιο.. "ευλαβικό" νέο domain είναι επίσης εδώ - .church, για κοινότητες πιστών και ιερούς ναούς.

Αν το αγαπημένο σας άθλημα είναι η ιππασία ή εκτρέφετε άλογα, χρησιμοποιήστε ένα .horse domain για να μοιραστείτε την αγάπη σας για τα άλογα με όλο τον κόσμο του διαδικτύου. Δώστε οδηγίες και δημιουργήστε οδηγούς προϊόντων και υπηρεσιών για τους πελάτες και τους συνεργάτες σας με ένα .guide domain! Διαθέσιμο είναι πλέον και το domain για όλα τα έντυπα μέσα, το .press domain.

Τέλος, αυτή την εβδομάδα έρχεται και μια κατάληξη γενικής χρήσης η .website που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε site στο διαδίκτυο, εναλλακτικά αντί για τα κλασικά .com, .net, .org και .info, ή για να δηλώσει το διαδικτυακό κομμάτι μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού που δραστηριοποιείται και στο φυσικό κόσμο.

Από 15/09/2014 συγκεκριμένα, είναι πλέον διαθέσιμα για κατοχύρωση τα domains:
ενώ από τις 17/09/2014 θα μπορείτε να κατοχυρώνετε τα δικά σας domains με καταλήξεις:
Εσείς επιλέξατε ποιο νέο domain θα κατοχυρώσετε? Βρείτε το τώρα στην IP.GR!
domain names 6958220385207168376
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu