Loading...

4 Νέες καταλήξεις domain .beer . direct .place .surf


Ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να κάνετε τη διαφορά στο Internet είναι ένα καλό domain. Με την έλευση εκατοντάδων νέων domain names, όπως τα .direct, .place, .surf και .beer που έρχονται αυτή την εβδομάδα, το να βρείτε το κατάλληλο όνομα και για το δικό σας website έγινε πολύ πιο εύκολο! Συνεχίστε την ανάγνωση για να μάθετε όσα χρειάζεστε για τα νέα domains της εβδομάδας!

Συνδεθείτε με το κοινό σας με ένα .direct domain!

Ο όρος "direct" (άμεσος) είναι πολύ γενικός, για αυτό ακριβώς και μια διεύθυνση .direct μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαφήμιση και την προώθηση σχεδόν οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας. Είναι η ιδανική επιλογή για οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία σχετίζεται με τη λέξη "direct", όπως για παράδειγμα οι υπηρεσίες παράδοσης τροφίμων ή λουλουδιών αλλά και οι υπηρεσίες Ίντερνετ, μεταξύ πολλών άλλων. Επιπλέον κάθε επιχείρηση που ειδικεύεται στην αποστολή προϊόντων απευθείας από το εργοστάσιο ή το κατάστημά της, μπορεί να επωφεληθεί από ένα .direct domain. Μια ακόμη χρήση του domain .direct, μπορεί να σχετίζεται με live περιεχόμενο στο διαδίκτυο (τηλεόραση, video, ραδιόφωνο).

Βρείτε το δικό σας "χώρο" στο διαδίκτυο με ένα .place domain!

Το νέο domain .place μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί για την βελτίωση της διαδικτυακής εικόνας ταξιδιωτικών πρακτορείων, μεσιτών, διαχειριστών ακινήτων, εταιριών ανακαίνισης, εστιατορίων, bars και για οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με την "τοποθεσία" (place). Εάν θέλετε να προωθήσετε μια εκδήλωση, ένα εστιατόριο ή καφέ, ένα κέντρο της κοινότητας, ή ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε, το νέο domain .place είναι το καλύτερο "σπίτι" για το δικό σας website!

Κάντε μια πρόποση με ένα .beer domain!

Το αγαπημένο ποτό των περισσότερων ενηλίκων, απέκτησε τώρα τη δική του, μοναδική θέση στο διαδίκτυο. Οι άνθρωποι αγαπούν τη μπύρα, κάτι που είναι γνωστό σε όλους. Αυτό που μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστό είναι ότι, ενώ τα κέρδη των μεγάλων ζυθοποιείων παγκοσμίως έχουν μειωθεί, έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα οι πωλήσεις μικρών ζυθοπαραγωγών και παραγωγών ιδιωτικών ετικετών. Όλοι αυτοί οι μικροί παραγωγοί και οι μικρές επιχειρήσεις, έχουν τώρα την ευκαιρία τους στο Internet με ένα .beer domain.

Κάντε on line surfing με ένα .surf domain!

Το Surfing είναι ένα δημοφιλές άθλημα δράσης, με πολλούς fans σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι σπεύδουν στις παραλίες για να βρουν το κατάλληλο κύμα. Τώρα υπάρχει ένα domain που στοχεύει ακριβώς στην παγκόσμια κοινότητα των surfers, το .surf! Ένα .surf domain είναι ιδανικό για τους κατασκευαστές εξοπλισμού surfing, τους εμπόρους, τις λέσχες, και οποιαδήποτε άλλη ομάδα ή ιδιώτη που σχετίζεται με το άθλημα.

Ποιο από τα νέα domains ταιριάζει περισσότερο σε εσάς? Βρείτε τα παραπάνω και όλα τα νέα domain names στην IP.GR!
domain names 2033153263161428561
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu