Loading...

Νέα domains .finance .accountants .insurance .digital .yokohama .global .london

Νέες καταλήξεις domain finance accountants insurance digital

Αυτή την εβδομάδα ταξιδεύουμε στον κόσμο και τακτοποιούμε τις οικονομικές μας υποθέσεις με τις νέες καταλήξεις domain!

Δύο νέες καταλήξεις που σχετίζονται με δύο μεγαλουπόλεις, μια που αφορά όλο τον κόσμο και δίνει παγκόσμιο χαρακτήρα σε όποιο site τη χρησιμοποιεί, domains που αφορούν δύο ολόκληρους κλάδους της οικονομίας, ένα domain που αφορά τα χρηματοοικονομικά και φυσικά το απόλυτο domain για τις νέες τεχνολογίες, είναι ο απολογισμός των νέων καταλήξεων της εβδομάδας που διανύουμε. Μάθετε στη συνέχεια ποια είναι τα νέα domains και πως μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας!

domain .yakohama

.yokohama: για όσους έχουν ή θέλουν να αναπτύξουν δραστηριότητα στην Ιαπωνία!
Η Yokohama είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιαπωνίας, μετά την πρωτεύουσά της το Τόκιο. Η νέα κατάληξη domain .yokohama μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία και την online προβολή ενός εμπορικού σήματος σε όλους τους τομείς δραστηριότητας της πόλης, όπως ο τουρισμός, το εμπόριο, ο πολιτισμός, και ο αθλητισμός. Επιχειρήσεις και οι οργανισμοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν το domain .yokohama να προσελκύσουν πελάτες από την εγχώρια αγορά και την αγορά της πόλης, αλλά και ταξιδιώτες και ενδιαφερόμενους από όλο τον κόσμο!

domain .global

.global: δραστηριοποιηθείτε σε παγκόσμιο επίπεδο!
Γιατί να επιλέξετε ένα .global domain? Ο ταχύτερος τρόπος για να αναπτυχθεί η επιχείρησή σας στην παγκόσμια αγορά είναι η χρήση των πόρων του διαδικτύου και ένα domain .global είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για γνωστοποιήσετε στους πελάτες ότι η δραστηριότητές σας έχουν παγκόσμια εμβέλεια. Χρησιμοποιήστε το domain .global για να δημιουργήσετε μια νέα, ηλεκτρονική βιτρίνα ή να προσθέσετε ένα νέο τμήμα στο υπάρχον website σας. Η κατάληξη .global σηματοδοτεί την πρόσβασή σας σε πολλές αγορές και κάνει ευκολότερη τη διαδικασία προώθησης της επιχείρησής σας, της προσέλκυσης νέων πελατών και της δικτύωσης. Και όλα αυτά, σε ολόκληρο τον κόσμο!


.london: δώστε στο site σας ..βρετανικό φλέγμα!
Ένα domain .london δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες, μικρές επιχειρήσεις αλλά και μεγάλους ομίλους να συσχετιστούν άμεσα με την πόλη του Λονδίνου, μία από τις μεγαλύτερες μητροπόλεις του κόσμου. Χρησιμοποιήστε ένα .london domain
για να πείτε στους πελάτες σας και τους επισκέπτες του site σας ότι το περιεχόμενό του σχετίζεται με την πόλη του Λονδίνου, με τον πιο εύκολο και αξιομνημόνευτο τρόπο. Συνδέστε το εμπορικό σας σήμα με το Λονδίνο και τη φήμη της πόλης και ανεβάστε την επιχείρησή σας στα αποτελέσματα αναζήτησης των μηχανών αναζήτησης, οι οποίες λαμβάνουν σε κάθε περίπτωση υπόψη και την εντοπιότητα.

.accountants: είστε λογιστής? Ήρθε το απόλυτο domain για εσάς!
Επιχειρήσεις, οργανισμοί και ιδιώτες σε όλο τον κόσμο βασίζονται σε αυτούς που παρέχουν λογιστικές υπηρεσίες για την τήρηση των λογιστικών τους βιβλίων και την απόδοση των φόρων τους. Αν παρέχετε τέτοιου είδους υπηρεσίες,ένα domain .accountants είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα αξιόπιστο website που θα μπορεί εύκολα να διακριθεί από τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά websites, αλλά και θα είναι εύκολα απομνημονεύσιμο από υπάρχοντες και πιθανούς πελάτες και συνεργάτες. Ένα domain .accountants θα μπορούσε επίσης να είναι πολύ χρήσιμο για λογιστικά προγράμματα (software), εκπαιδευτικά websites και για οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο σχετίζεται με την παροχή λογιστικών υπηρεσιών.

.insure: “ασφαλίστε” το site και τους πελάτες σας!
Ένα .insure domain είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο των ασφαλειών. Από τους τεράστιους ασφαλιστικούς ομίλους με παγκόσμια δράση, μέχρι τοπικούς ασφαλιστικούς πράκτορες, ένα domain .insure είναι αυτό ακριβώς που χρειάζονται όλοι για να επιτύχουν τους στόχους τους. Κατοχυρώστε ένα .insure domain και για το δικό σας website και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να δημιουργήστε το κατάλληλο domain για να προσελκύσετε νέους πελάτες και για να διατηρηθείτε στη μνήμη τους, έτσι ώστε να επιστρέφουν σε εσάς για κάθε τους ανάγκη!

.digital: η νέα οικονομία είναι “ψηφιακή”. Γιατί όχι και το domain σας?
Στον σύγχρονο κόσμο, δεν υπάρχει ίσως καμία λέξη που να μπορεί να συσχετιστεί με περισσότερες έννοιες από τη λέξη “digital” (ψηφιακός). Σχετίζεται με κάθε πλευρά της ζωής μας, από τις φωτογραφίες που βγάζουμε, τη μουσική που ακούμε και τις τηλεφωνικές μας κλήσεις, μέχρι τις οικονομικές μας συναλλαγές. Για αυτό ακριβώς τον λόγο, όταν κάποιος επιθυμεί να προωθήσει τη διαδικτυακή του εικόνα, δεν υπάρχει καταλληλότερο domain από ένα .digital.
Με αυτό το ευέλικτο domain, μπορείτε να μεταδώσετε ακριβώς το μήνυμα που επιθυμείτε. Είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας, επιχείρηση ή blogger, χρησιμοποιήστε το δικό σας .digitaldomain
για να κάνετε το website σας κομμάτι της νέας ψηφιακής πραγματικότητας!

.finance: διαχειριστείτε τα οικονομικά σας online!
Η λέξη “finance” θα μπορούσε να αναφέρεται σε οτιδήποτε, από τα στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια, μέχρι τα χαρτοφυλάκια των επιχειρήσεων. Με ένα domain. finance μπορείτε να δημιουργήσετε ένα στοχευμένο και επώνυμο domain για το website κάθε επιχείρησης ή οργανισμού που σχετίζεται με τα οικονομικά. Εταιρίες διαχείρισης υποθηκών, σύμβουλοι δανειοδότησης, ακόμα και αντιπροσωπείες αυτοκινήτων μπορούν να επωφεληθούν από τη χρήση ενός .finance domain
για το website τους ή τις landing pages τους. Αυτό το domain μπορεί να προωθήσει με μοναδικό τρόπο την παρουσία σας στο Διαδίκτυο!

Το Internet περνά τη μεγαλύτερη ίσως αλλαγή από τη δημιουργία του. Πάρτε και εσείς μέρος σε αυτή την αλλαγή και κατοχυρώστε το δικό σας domain, χρησιμοποιώντας μια από τις νέες καταλήξεις που θα βρείτε στην IP.GR!
domain names 8541012130758962618
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu