Loading...

Τα νέα domains της εβδομάδας .business, .network, .immo, .pizza, .auction, .software


Τι κοινό έχουν οι επιχειρήσεις, τα δίκτυα, τα ακίνητα, οι δημοπρασίες, το λογισμικό και η.. πίτσα?

Είναι οι νέες καταλήξεις domain που έρχονται αυτή την εβδομάδα στην IP.GR. Από τις 10/12 θα μπορείτε πλέον να κατοχυρώνετε domain names με καταλήξεις .business, .network, .immo, .pizza, .auction, .software. Διαβάστε στη συνέχεια όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τα νέα domains και αξιοποιήστε τα στο έπακρο!

Ξεκινήστε να δουλεύετε με ένα .business!

Είτε είστε ιδιοκτήτης ενός μικρού εστιατορίου, είτε μιας μεγάλης διαδικτυακής επιχείρησης, ένα είναι βέβαιο: χρειάζεστε το δικό σας website για να προσελκύσετε νέους πελάτες. Με τη νέα κατάληξη domain .business, μπορείτε τώρα να εκμεταλλευτείτε το πρώτο σκέλος του domain σας για να δημιουργήσετε το δικό σας online brand name και να διατηρήσετε το ενδιαφέρον των πελατών σας, έτσι ώστε να συνεχίσουν να επισκέπτονται το site σας. Είναι επίσης το ιδανικό domain για συμβούλους, σχολές οικονομίας και διοίκησης, συγγραφείς και αρθρογράφους, οικονομικούς αναλυτές και για οποιονδήποτε σχετίζεται με τις επιχειρήσεις ή που έχει δική του επιχείρηση.

Δικτυωθείτε με το .network domain!

Το internet έχει διευκολύνει τις συναντήσεις με νέους ανθρώπους και τη διεύρυνση των δικτύων μας, είτε αυτά είναι κοινωνικά είτε επαγγελματικά. Το .network domain σας δίνει τώρα τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας website για οτιδήποτε σχετίζεται με τα δίκτυα και να του δώσετε ένα εύκολα απομνημονεύσιμο όνομα. Το domain .network μπορεί επίσης να αναφέρεται σε τεχνολογικά θέματα, όπως για παράδειγμα σε διακομιστές δικτύων (network servers) και τηλεπικοινωνιακούς κόμβους (telecommunication hub). Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ακολουθήσετε τις τελευταίες εξελίξεις και όλα όσα συμβαίνουν στο Internet, από το να αποκτήσετε το δικό σας νέο .network domain.

Ασχολείστε με τα ακίνητα? Δείξτε το με ένα .immo domain!

Η ιδέα για τη δημιουργία αυτού του domain προέρχεται από το γεγονός ότι στα Γαλλικά (immobilier), στα Γερμανικά (Immobilien), και στα Ιταλικά (immobili), αυτός ο κλάδος αναφέρεται ήδη συνήθως με τη συντετμημένη λέξη "immo". Καλύπτοντας τρεις γλώσσες και αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, το domain .immo έχει πολλές πιθανότητες να γίνει το διαδικτυακό σπίτι για τους Ευρωπαΐους μεσίτες. Tο .immo domain θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες του κτηματομεσιτικού κλάδου στον οποίο ανήκουν οι πωλητές, οι επιχειρήσεις διαχείρισης ακινήτων, οι κατασκευές, οι εταιρίες που αναπτύσσουν σχετικά websites, οι ασφαλιστικές εταιρίες και οι επιχειρήσεις που παρέχουν αξιολογήσεις και χρηματοδότηση.

Παραγγείλετε και εσείς ένα .pizza domain!

Το domain .pizza θα δημιουργήσει τον απόλυτο online προορισμό, αφιερωμένο σε ένα από τα πιο δημοφιλή φαγητά σε όλο τον κόσμο. Οι πιτσαρίες, τα εστιατόρια και όλα τα καταστήματα που προσφέρουν pizza στους πελάτες τους, έχουν τώρα την δυνατότητα να χτίσουν την επιχείρησή τους στο διαδίκτυο και να έρθουν σε επαφή με υπάρχοντες και πιθανούς πελάτες, χρησιμοποιώντας το πλέον κατάλληλο όνομα, το .pizza domain. Για τους πεινασμένους επισκέπτες του internet, το .pizza θα είναι το σημείο που θα αναζητούν πρώτα για να βρουν menu, κριτικές και να κάνουν τις παραγγελίες τους. Όταν κάποιος βλέπει την κατάληξη .pizza στο τέλος του domain σας, θα ξέρει αμέσως τι μπορεί να βρει στο site σας!

Κάντε την καλύτερη προσφορά με ένα .auction domain!

Οι δημοπρασίες είναι η πιο παλιά μορφή αγοραπωλησιών. Από την στιγμή που οι δημοπρασίες μεταφέρθηκαν και στο διαδίκτυο, έχει γίνει πολύ πιο εύκολο να βρει κανείς και να αποκτήσει τα αγαθά που επιθυμεί. Από αντίκες μέχρι καινούρια αυτοκίνητα, οτιδήποτε μπορεί να πωληθεί μέσω μιας δημοπρασίας. Με το νέο .auction domain, το να βρει κανείς αυτό που αναζητά γίνεται πιο εύκολο από ποτέ. Το domain .auction δημιουργεί ένα νέο, μοναδικό "χώρο" στο διαδίκτυο, όπου αγοραστές και πωλητές μπορούν να συναντηθούν για να κλείσουν τις καλύτερες συμφωνίες.

Προωθήστε το λογισμικό σας με ένα domain .software!

Από την επεξεργασία φωτογραφιών, μέχρι τα προγράμματα προστασίας, τα προγράμματα λογισμικού αυξάνουν την παραγωγικότητα και διασφαλίζουν την ασφάλεια των χρηστών. Το νέο domain .software είναι ο ιδανικός τρόπος για να προωθήσετε και να πουλήσετε οτιδήποτε ανήκει στην κατηγορία του λογισμικού. Ένα domain .software σας προσδιορίζει άμεσα σαν σχετικό με το software website και σας βοηθά να διακριθείτε από τον ανταγωνισμό. Εάν είστε ιδιώτης και ασχολείστε με το λογισμικό, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα .software domain για να δημιουργήσετε το διαδικτυακό σας portfolio ή να το προωθήσετε στην επαγγελματική σας σελίδα στο LinkedIn. Το domain .software μπορεί επίσης να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για fora, κέντρα βοήθειας και υποστήριξης, ομάδες ενδιαφερόμενων πάνω σε θέματα δημιουργίας κώδικα ή σε landing pages πώλησης προϊόντων λογισμικού.

Εσείς ποιο από τα νέα domain θα κατοχυρώσετε? Βρείτε τις παραπάνω καταλήξεις και πολλές ακόμη νέες, στο site μας!
domain names 7209438477389572481
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu