Loading...

Αποκτήστε το προσωπικό σας email !

Το να έχετε ένα προσωπικό email με κατάληξη @to_domain_sas είναι ένας πολύ πρακτικός τρόπος για να εκμεταλλευτείτε καλύτερα τις δυνατότητες που σας παρέχει το πακέτο hosting που έχετε αποκτήσει. Η διεύθυνση email σας είναι η online ταυτότητά σας για τους παραλήπτες των μηνυμάτων σας. Αντί λοιπόν να έχετε μια ταυτότητα που δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία όπως ένα xyz123@gmail.com ή xyz123@yahoo.com, μπορείτε να έχετε ένα χαρακτηριστικό και εύκολα απομνημονεύσιμο email όπως το onoma_mou@to_domain_mou.com ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να δείχνει ποιος είστε πραγματικά στους αποδέκτες της ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας.

Ένα προσωπικό email είναι σίγουρα ακόμη πιο σημαντικό εργαλείο για όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο των επιχειρήσεων, είτε ως στελέχη, είτε ως επαγγελματίες. Το να στέλνετε τα μηνύματά σας μέσω του προσωπικού σας email το οποίο έχετε φτιάξει με κατάληξη @to_onoma_tis_epixeirisis_sas δείχνει πολύ πιο επαγγελματικό στους συνεργάτες και πελάτες σας και αντικατοπτρίζει οργάνωση και υπευθυνότητα.

Eίναι επίσης μια μεγάλη ευκολία. Σε αντίθεση με τα διάφορα free emails, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην αλληλογραφία σας από παντού, είτε από το webmail σας είτε από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή όπως τα Outlook express, MS Outlook και Mozilla Thunderbird. Επίσης, δεν περιλαμβάνει ενοχλητικές διαφημίσεις, που μπορεί να σας αποσπούν την προσοχή και να χάνετε το χρόνο σας.

Πως μπορώ να δημιουργήσω το δικό μου email?

Μπορείτε να έχετε τη δική σας μοναδική διεύθυνση email σε λιγότερο από 10 λεπτά! Θα χρειαστείτε μόνο ένα domain και ένα πακέτο hosting, εάν δεν έχετε αποκτήσει ήδη τα δικά σας. Όλα τα πακέτα hosting που θα βρείτε στο site μας, σας παρέχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε όσους λογαριασμούς email επιθυμείτε, χωρίς περιορισμό. Εφόσον έχετε στη διάθεσή σας το δικό σας πακέτο hosting, μπορείτε στη συνέχεια να συνδεθείτε στο control panel σας και να δημιουργήσετε τους λογαριασμούς email που επιθυμείτε.

Για να σας διευκολύνουμε, δημιουργήσαμε για εσάς έναν οδηγό με όλα τα βήματα για να δημιουργήσετε το δικό σας email μέσα από το control panel που χρησιμοποιούμε και εμείς, το cPanel. Αφού δημιουργήσετε το email σας, μπορείτε να ρυθμίσετε κάποιο από τα δημοφιλή προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να ξεκινήσετε να το χρησιμοποιείτε άμεσα. Και για αυτό, σας έχουμε ετοιμάσει τους αντίστοιχους οδηγούς.
Εάν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία, μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε με το Support Team μας, για περισσότερες πληροφορίες ή για να κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις για εσάς!
marketing 5030591356793753729
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu