Loading...

Πως μπορώ να προγραμματίσω την δημοσίευση ενός post στο WordPress site μου?

Εάν το WordPress έχει γίνει και η δική σας αγαπημένη εφαρμογή, το άρθρο που ακολουθεί μπορεί να σας λύσει τα χέρια!

Ας θεωρήσουμε ότι έχετε χρησιμοποιήσει την εφαρμογή WordPress για να δημιουργήσετε μόνοι σας το δικό σας blog. Έχετε αφιερώσει ήδη αρκετό χρόνο για να επιλέξετε το κατάλληλο template που να ταιριάζει με τη θεματολογία του website σας και την προσωπική σας αισθητική και ακόμη περισσότερο χρόνο για να το εγκαταστήσετε, να το διαμορφώσετε και να αρχίσετε να δημιουργείτε το περιεχόμενό σας.

Αν νομίζατε ότι η σκληρή δουλειά έχει τελειώσει εδώ, μάλλον αυτό δεν ισχύει! Για να αποκτήσετε ένα επιτυχημένο blog, θα πρέπει να το ανανεώνετε και να το ενημερώνετε συνεχώς και να δημιουργείτε νέα posts σε τακτική, αν όχι καθημερινή βάση. Το καλό κι ενημερωμένο περιεχόμενο είναι άλλωστε το κλειδί για την επιτυχία σχεδόν για όλα τα sites. Επομένως, είναι πιθανό να έχετε ήδη μπει και εσείς στη διαδικασία της συγγραφής και δημοσίευσης posts όσο πιο συχνά γίνεται.

Τι γίνεται όμως σε περίπτωση που θα θέλατε να κάνετε κάποια δημοσίευση αλλά βρίσκεστε έξω από το χώρο εργασίας σας? Ή σε περίπτωση που έχετε ετοιμάσει ήδη το υλικό σας και θέλετε να δημοσιευθεί στοχευμένα σε κάποια ορισμένη ημερομηνία, για να κερδίσει περισσότερες εντυπώσεις? To WordPress, έχει προβλέψει τέτοιες περιπτώσεις και σας διευκολύνει παρέχοντάς σας την δυνατότητα να δημιουργήσετε τώρα τα posts που επιθυμείτε και να προγραμματίσετε τη δημοσίευσή τους μελλοντικά.

Για να προγραμματίσετε τη δημοσίευση ενός post, συνδεθείτε στο διαχειριστικό περιβάλλον της δικής σας εφαρμογής WordPress (http://tositemou.com/wp-admin, όπου tositemou.com είναι το όνομα του δικού σας website).

Στο περιβάλλον διαχείρισής σας ακολουθήστε τα βήματα:

Posts > Add New


Μπορείτε να δημιουργήσετε το περιεχόμενο του post που επιθυμείτε και όταν είστε έτοιμοι, κάνετε click στο κουμπί Edit που θα βρείτε στην ενότητα Publish, δίπλα στο κουμπί Publish immediately.



Επιλέξτε την ώρα και την ημερομηνία που επιθυμείτε να δημοσιευθεί το post σας, και κάνετε click στο ΟΚ.



Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία κάντε click στο Schedule.



Αν σκέφτεστε να δημιουργήσετε το δικό σας blog, αλλά δεν γνωρίζετε τι χρειάζεστε, μην καθυστερείτε άλλο! Αποκτήστε ένα από τα πακέτα hosting που έχουμε δημιουργήσει ειδικά για εσάς και σας παρέχουν μηχανισμό αυτόματης εγκατάστασης για το WordPress, έτοιμο να το χρησιμοποιήσετε με λίγα μόλις clicks. Στη συνέχεια μπορείτε να ακολουθήσετε τον οδηγό που σας έχουμε ετοιμάσει:

http://www.ip.gr/Web_Development/Πως_μπορώ_να_φτιάξω_το_δικό_μου_Wordpress_site-314.html

και φτιάξτε μόνοι σας το δικό σας blog, όπως το έχετε φανταστεί. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη, με σχετικά άρθρα και ενημερώσεις!
wordpress 2984812243276431321
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu