Loading...

Prestashop: δημιουργία eshop στο λεπτό!



Φτιάξτε σήμερα το δικό σας eshop εύκολα και γρήγορα ακόμα και αν δεν έχετε εξειδικευμένες γνώσεις προγραμματισμού, χρησιμοποιώντας το PrestaShop.

 Τo Prestashop αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες, δωρεάν, εφαρμογές ανοιχτού κώδικα για δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων κάθε είδους και μεγέθους. Μικρά καταστήματα αλλά και μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο επιλέγουν το Prestashop .

Ορισμένα από τα πλεονεκτήματα του είναι η επεκτασιμότητά του, η αρθρωτή δομή του, καθώς και η ευκολία εγκατάστασής του. Επιπλέον η κοινότητα των χρηστών του Prestashop αποτελείται από χιλιάδες μέλη τα οποία υποστηρίζουν το λογισμικό, επομένως είναι πολύ πιθανό ένα πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζετε εσείς να το έχει συναντήσει κάποιος άλλος ο οποίος θα έχει βρει τη λύση για εσάς!


BONUS: Εάν έχετε γνώσεις προγραμματισμού και ειδικότερα PHP, θα μπορέσετε ακόμη και να δημιουργήσετε το δικό σας theme για το κατάστημά σας.

Πάμε να δούμε βήμα-βήμα πως θα ξεκινήσετε το eshop σας!

1. Εγκατάσταση του Prestashop





Η εγκατάσταση της εφαρμογής μπορεί να γίνει με εύκολο τρόπο μέσα από το cPanel. Βρείτε την εφαρμογή μέσω του Installatron και ακολουθείστε τα βήματα της εγκατάστασης. Η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό. Αναλυτικές οδηγίες θα βρείτε στην αντίστοιχη ενότητα της γνωσιακής βάσης μας.

2. Σύνδεση στον πίνακα ελέγχου του eshop σας




Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή, είστε έτοιμοι να συνδεθείτε και να αρχίσετε την εξερεύνηση του Prestashop. Αυτό γίνεται πολύ εύκολα πληκτρολογώντας το domain σας και έπειτα τον φάκελο διαχείρισης. Στην οθόνη που θα εμφανιστεί, θα συνδεθείτε δίνοντας το username και το password, στοιχεία που ορίσατε κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής.

3. Δημιουργία κατηγοριών και προσθήκη προϊόντων



Ο πυλώνας ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι τα προϊόντα του. Στο Prestashop μπορείτε  να προσθέσετε και να οργανώσετε τα προϊόντα σας σε κατηγορίες. Αυτές οι διαδικασίες πραγματοποιούνται μέσα από τις επιλογές Categories και Products της καρτέλας Catalog στον πίνακα διαχείρισης του Prestashop. Μπορείτε να δείτε τις οδηγίες βήμα-βήμα στα άρθρα τις γνωσιακής μας βάσης για την προσθήκη κατηγοριών στο Prestashop, καθώς και για την προσθήκη προϊόντων

Ξεκινήστε και εσείς σήμερα την διαδικτυακή σας παρουσία αποκτώντας ένα πακέτο hosting για το νέο σας ηλεκτρονικό κατάστημα από την IP.GR

web hosting 368528761838119602
Αρχική σελίδα item

Δημοφιλή Άρθα

Random Posts

Click to read Περισσότερα Όλα said: Σχετικά Άρθρα Σχόλια Menu